La Jungla
Foto: | La Sexta
Televisió

Crítiques al programa d'Alfons Arús per emetre unes fortes imatges en directe

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | La Sexta

El programa que presenta Alfons Arús a La Sexta, cada matí, ha rebut crítiques per part d'alguns espectadors per unes imatges que s'han vist en directe.

Què sabem? El programa d'Alfons Arús s'ha fet ressò d'unes delicades imatges que han ferit la sensibilitat dels espectadors. Per aquest motiu els comentaris i les queixes no s'han fet esperar i els espectadors han dit la seva a través de les xarxes.

Què ha passat? Passaven alguns minuts de les nou del matí, d'aquest dimecres 7 de juny, quan el programa d'Alfons Arús ha publicat en directe unes imatges fortes i delicades que han generat una gran polèmica. L'espai s'ha fet ressò de dos successos. El primer relacionat amb l'apunyalament d'un home i el segon un assassinat masclista en unes vies del tren.

En profunditat: Alguns dels espectadors, a través de Twitter, s'han queixat i han carregat contra el programa perquè consideren que aquestes imatges no s'haurien d'emetre. Més a les nou del matí, quan encara hi ha nens que estan mirant la televisió. "De veritat és necessari posar a un quart de deu del matí com apunyalen a un home i un assassinat masclista a les vies del tren? Entenc que és un horari infantil i familiar. Si us plau, reviseu els vostres continguts", s'ha queixat un espectador a través de les xarxes. Parlem d'això:

Per acabar: El programa ha respost a la crítica per deixar clar que les imatges es poden emetre i que l'horari, a partir de les nou del matí, no és horari infantil ni protegit. "A partir d'aquesta hora es poden emetre aquest tipus d'imatges si així ho demana l'actualitat. Una salutació", han respost des del programa. Altres comentaris que han fet arribar a l'espai que presenta Alfons Arús, amb relació a les delicades imatges, han estat: "Un horari protegit va des de les sis del matí fins a les deu de la nit", "Els vídeos els interpreteu com voleu i jo ja he deixat de veure el vostre programa" o "Atresmerda".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Televisió