La Jungla
Alfons Arús, al seu programa de televisió
Foto: Alfons Arús, al seu programa de televisió | La Sexta
Televisió

Alfons Arús, tensíssim moment amb un històric de la ràdio: "Fins aquí"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Alfons Arús, al seu programa de televisió
Foto: Alfons Arús, al seu programa de televisió | La Sexta

Alfons Arús encara recorda el desagradable episodi que va viure ja fa anys amb José María García. Passa el temps, però el rei dels matins a la televisió no oblida l'enfrontament que van tenir, i aquest dimarts n'ha parlat públicament.

Què en sabem? Aruser@s repassava Supergarcía, la docusèrie de l'històric locutor que s'emet a Movistar Plus+. En concret, la gran esbroncada d'Encarna Sánchez quan el locutor es va saltar la programació de la cadena on treballaven tots dos: "Sento vergonya. Soc molt professional, però ai del professional que no sigui respectuós amb mi!", va dir la periodista abans d'abandonar un directe pels incompliments d'horari del seu company. Després de reviure el moment, Arús ha confessat que va fer el mateix.

Què diu Arús?

  • "A Ya te digo em vaig aixecar 12 o 13 minuts abans que José María García em donés pas perquè ja no aguantava més i va connectar amb Albert Lesan".
  • "Jo havia d'entrar a la una, i eren tres quarts de dues. Vaig dir: escolta, fins aquí".

En detall: Arús va marxar i va deixar el presentador en un compromís, perquè va haver d'omplir tot sol l'estona de programació que li quedava fins al tancament.

Un altre apunt: El matinal d'Arús també ha estat notícia en les últimes hores per l'anunci d'embaràs d'una de les seves col·laboradores més estimades, Paula del Fraile, que està de tres mesos. És un nen, naixerà a finals de novembre i es dirà Pablo. El pare és José Yélamo, presentador de La Sexta Xplica i company de cadena dels Aruser@s.

Categoria: La Jungla