La Jungla
Carmen Borrego, col·laboradora de 'Sálvame'
Foto: Carmen Borrego, col·laboradora de 'Sálvame' | Telecinco
Famosos

Carmen Borrego, àvia per primer cop: el nom en català que han triat pel nen

Barcelona.
Actualitzat: Dimarts, 6 de juny de 2023. 16:58
Temps de lectura: 2 minuts
Carmen Borrego, col·laboradora de 'Sálvame'
Foto: Carmen Borrego, col·laboradora de 'Sálvame' | Telecinco

Carmen Borrego ja ha estat àvia. Aquest diumenge, dia 4 de juny, el seu fill José María Almoguera ha estat pare del seu primer fill amb la seva dona, Paola Olmedo. Això suposa que María Teresa Campos és besàvia d'un nen que arriba per dur la pau a la família en un moment convuls.

Què en sabem? El primer net de Carmen Borrego ha nascut a l'Hospital La Paz de Madrid, en ple distanciament entre mare i fill. Fins al punt que la mediàtica filla de María Teresa Campos es va haver d'assabentar per la televisió que la seva jove s'havia posat de part. La col·laboradora de Telecinco no ha pogut conèixer encara el nadó, tot i que ja s'ha encarregat de manifestar públicament la seva alegria per la notícia.

En detall: Aquest dimarts ha transcendit també el nom que la parella ha triat pel seu primer fill. Tota una sorpresa, ja que s'han decantat per un nom en català, que a més és dels més posats al nostre país. El primer besnet de María Teresa Campos es diu Marc, el nom que el 2021 va tornar a encapçalar el ranking dels més repetits a Catalunya.

D'on venim? Carmen Borrego no ha conegut encara el petit Marc, per l'enfrontament que fa mesos que manté amb el seu fill. La relació va saltar pels aires després de les crítiques que Paola Olmedo va fer a la seva família, política coincidint amb la publicació d'una exclusiva sobre el seu casament amb José María Almoguera.

Què diu Carmen Borrego? Després del naixement d'en Marc, l'àvia orgullosa ha fet un acostament amb el José María en les últimes hores. A través d'Instagram, la tertuliana de Sálvame ha felicitat públicament el seu fill i la seva jove "perquè tothom sàpiga que soc partícip de la vostra alegria"

Per acabar: Malgrat que encara no ha conegut el nen, Carmen Borrego s'ha mostrat optimista al davant de les càmeres. La televisiva es declara "molt contenta" perquè tot ha anat bé i el nen està sa. També ha expressat que, per molt que no hagi pogut anar-lo a veure a l'hospital, el seu net i ella tenen per davant molts moments per compartir.

Categoria: La Jungla