La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

Última hora del delicat estat de salut de María Teresa Campos: "No està bé"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Carmen Borrego, filla de María Teresa Campos, ha parlat en el programa Sálvame, durant la tarda del dimarts 9 de maig, de com es troba la seva mare.

Què sabem? Des de fa mesos es parla de la delicada situació de salut que travessa María Teresa Campos. Una situació, de la que va ser presentadora de Telecinco, que preocupa molt. I és que la veterana periodista quasi no menja, quasi no beu, està tot el dia acompanyada d'una senyora que la cuida i està aïllada del món exterior per no saber que passa i viure la vida amb calma.

Què ha dit? Carmen Borrego s'ha sincerat amb Jorge Javier Vázquez. La filla de la Campos ha parlat de la seva mare i ha dit el següent: "No està bé. Hem de parlar amb naturalitat i de moment tenim la sort que encara ens coneix i això és molt important. No sabem què passarà el dia de demà, quan no sàpiga qui som".

En profunditat: Parlant de la delicada situació de la seva mare ha dit que pateix una malaltia que no està diagnosticada "tot i que no ens hem d'avergonyir". També ha dit que la prioritat seva i de la seva germana Terelu és que María Teresa "estigui bé, tranquil·la tot i que no feliç perquè és complicat".

Per acabar: Carmen Borrego ha dit que sent el suport de tots els seus companys, en especial la gent de Sálvame. En aquest sentit, ha admès que la cúpula del programa ha fet una molt bona feina respectant la intimitat de la veterana presentadora i evitant que en el programa es digui o publiqui res sobre ella. "També hi ha molta gent morbosa que truca per saber com està la meva mare i ho volen saber tot, fins al punt de si encara camina", ha sentenciat Carmen Borrego.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco