La Jungla
Aitana i Sebastián Yatra, a 'La Voz Kids'
Foto: Aitana i Sebastián Yatra, a 'La Voz Kids' | Antena 3
Televisió

Sebastián Yatra enamora cantant en català a 'La Voz': la cara d'Aitana ho diu tot

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Aitana i Sebastián Yatra, a 'La Voz Kids'
Foto: Aitana i Sebastián Yatra, a 'La Voz Kids' | Antena 3

Sebastián Yatra s'atreveix amb el català. El nòvio colombià d'Aitana, coach de La Voz Kids a Antena 3, ha fet gala del seu coneixement de la llengua de la seva parella cantant la versió en català d'un tema propi.

Què en sabem? Es tracta del tema Un any, la versió en català del seu gran èxit Un año, que Sebastián Yatra va preparar per La Marató de TV3 de l'any 2020. Tres anys després, el cantant encara recorda la lletra, i la interpreta així al prime time d'una televisió espanyola:

@lavozantena3 ☑️ La nueva versión de ‘Yatra en catalán’ ha sido actualizada correctamente. #LaVozKids #SebastiánYatra #UnAño #fyp ♬ sonido original - LaVozAntena3

En detall: El clip del colombià cantant en català ha estat publicat al perfil de TikTok de La Voz, on s'ha viralitzat. Molts dels comentaris fan referència a la cara d'Aitana, nascuda i criada a Sant Climent de Llobregat, totalment embadalida escoltant el seu nòvio parlar català.

Context: Yatra canta català com a resposta a la interpretació de la Martina, una nena catalana que ha enamorat els espectadors amb una cançó del musical d'El petit príncep. Tota una novetat, en un programa on els nens canten habitualment en castellà o anglès, i pràcticament mai s'hi pot sentir música en català.

@lavozantena3 🌹 Martina escoge una preciosa canción para triunfar en #LaVozKids. 🎙️✌️ ¡Bienvenida al equipo de @davidbisbaloficial!#LaRosa #ElPetitPríncep #audicionesaciegas ♬ sonido original - LaVozAntena3

A més, la tria de la Martina ha estat tot un encert, perquè ha passat de fase cantant en català a Antena 3 i forma part del nou equip de David Bisbal de cara al concurs. Potser els propers dies la tornem a sentir interpretar un nou tema en català en horari de màxima audiència.

Categoria: La Jungla