La Jungla
Maxi Iglesias, aquest diumenge a 'El suplement'
Foto: Maxi Iglesias, aquest diumenge a 'El suplement' | Catalunya Ràdio
Famosos

Maxi Iglesias sorprèn a Catalunya Ràdio: "Estic aprenent català, estiuejo a la Costa Brava"

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Maxi Iglesias, aquest diumenge a 'El suplement'
Foto: Maxi Iglesias, aquest diumenge a 'El suplement' | Catalunya Ràdio

Maxi Iglesias està aprenent català. L'actor madrileny passa llargs períodes a Catalunya, i ha decidit fer la passa d'aprendre l'idioma. Primer, perquè treballa sovint al nostre país; i després, perquè ha comprat una casa aquí.

Què en sabem? Iglesias ha estat aquest diumenge a El suplement de Catalunya Ràdio. Una entrevista amb totes les preguntes en català, idioma que entén a la perfecció malgrat que és nascut i criat a Madrid. Tota una sorpresa pels espectadors i pel presentador del programa, Roger Escapa.

Què diu Maxi Iglesias?

  • "Entenc el català perquè he treballat aquí en diverses ocasions".
  • "També tinc amics aquí. Quan vinc, sempre paro l'orella".
  • "Estiuejo a la Costa Brava, feia anys que volia tenir una caseta aquí".

A més, actor des que era molt jove, Maxi Iglesias ha explicat als seus 32 anys que lluita per fer papers més enllà de la imatge de sex-symbol que sempre l'acompanya. Des dels 16 surt a la tele, quan es va fer famós gràcies a Física o Química, ara presenta la tercera temporada de Valeria a Netflix.

Per acabar: Fa poques setmanes, Maxi Iglesias era notícia també a Catalunya perquè hauria estat vist presumptament fent-se petons amb una famosa presentadora de Reus. L'artista ho ha negat tot. De fet, fa mesos que circula el rumor que podria haver tornat amb la seva exnòvia, peruana Stephanie Cayo.

Categoria: La Jungla