La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

El fill de Matías Prats es casa a Empúries: el vestit de la núvia i les sabates no agraden

Barcelona.
Actualitzat: Dimarts, 6 de juny de 2023. 13:22
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Instagram

El fill del presentador d'Antena 3, que es diu igual que el seu pare, s'ha casat aquest cap de setmana en una cerimònia celebrada a Sant Martí d'Empúries.

Què sabem? El fill de Matías Prats, que també es diu Matías Prats, s'ha casat amb la seva parella, catalana, Claudia Collado. Una celebració que s'ha produït a Girona, terra natal de la núvia i on han anat al voltant de 150 convidats.

Què ha passat? El dissabte 3 de juny es va produir el casament entre Matías Prats, presentador d'esports en els informatius de Telecinco, i la seva parella Claudia Collado, que treballa a Telecinco en El Programa de Ana Rosa. Un casament que va tenir lloc a la tarda a l'església de Sant Martí d'Empúries. Per a l'ocasió la núvia va vestir un conjunt força original, sense vel ni grans joies, i apostant per una capa i escot en ve baixa a l'esquena. Un vestit que va combinar amb unes sandàlies de poc taló de color verd i un ram de flors molt colorit. Una elecció que no ha agradat gaire. 

En profunditat: Tal com es pot veure en els comentaris de les fotos que publica la revista Hola, el vestit de la periodista catalana es força criticat. "No m'agrada el vestit ni les sabates", "El vestit de la núvia sembla de segona mà", "Les sandàlies semblen de platja" o "Últimament la gent ha perdut el gust" són alguns dels comentaris que es poden llegir.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida por Revista ¡HOLA! (@holacom)

A més: En el casament va actuar un cantant català que va participar en la segona edició del concurs Operación Triunfo. Parlem de Joan Tena, que va participar en la mateixa edició que la també catalana Beth. Tena, en el casament, va actuar amb un company seu que es diu Guillem Carmona. El català d'OT va tocar la batera i els plats, mentre que el seu company va posar la veu i també va tocar la guitarra.

Per acabar: El fill del periodista, per a l'ocasió, va apostar per un conjunt clàssic, format per americana i pantalons, color blau marí. Una camisa clara, una corbata en tons blaus i una armilla de color gris. La mare d'ell, molt elegant, va sorprendre amb un vestit de color lila, amb màniga tres quarts i una gran flor a la zona de les espatlles i escot. En el casament hi van assistir periodistes de Telecinco i Antena 3 com Carme Chaparro, Lucía Villalón, J.J. Santos o José Antonio Luque, entre d'altres.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Televisió Casament