La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

El fill de Matías Prats paga a un cantant català d''OT' perquè canti en el seu casament

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Sant Martí d'Empúries el casament del fill de Matías Prats, que es diu com el seu pare, i la seva parella, Claudia Collado, catalana i que treballa a Telecinco en El Programa de Ana Rosa.

Què sabem? Matías Prats i la seva parella, després de cinc anys de relació, s'han casat en una cerimònia que s'ha celebrat el dissabte 3 de juny a la província de Girona. Un casament que ha reunit a molts periodistes tant de Telecinco com d'Antena 3. Entre ells, Carme Chaparro.

Què ha passat? Matías Prats i la seva ja dona, Claudia Collado, pel seu gran dia, van contractar a un cantant català, que es va donar a conèixer gràcies a Operación Triunfo, perquè cantés en el seu casament i animés l'ambient. Un català que va participar en la segona edició del programa. Una edició on va participar la també catalana, Beth Rodergas, que aquests darrers dies s'ha mostrat molt crítica amb el programa Eufòria, que s'emet a TV3 les nits de divendres.

Qui és? El cantant català d'Operación Triunfo que van contractar Matías Prats i la seva parella, Claudia Collado, és Joan Tena. L'artista nascut a Barcelona va tocar durant el casament amb el seu company Guillem Carmona. Joan Tena es va encarregar de tocar la bateria i els plats, mentre que el seu company posava la veu i també tocava la guitarra. Adjuntem una foto de l'artista d'Operación Triunfo actuant en el casament del fill de Matías Prats.

Per acabar: Un casament que es va celebrar a Cortal Gran, a pocs metres de la platja i a escassos quilòmetres de L'Escala. Una celebració on el vestit de la núvia, que va optar per no portar vel ni grans joies, va ser molt comentat. Claudia Collado va lluir un conjunt de color blanc, amb escot en forma de ve baixa a l'esquena i una capa. Ell va optar per lluir una americana i pantaló de color blau marí, que va combinar amb una corbata també amb tons blaus i una armilla també blava.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Telecinco Casament