La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

La cantant Beth carrega de nou contra 'Eufòria': dur missatge que tots aplaudeixen

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La cantant catalana Beth Rodergas ha publicat un missatge a través de les seves xarxes socials contra el programa de música Eufòria, que s'emet a TV3 durant les nits de divendres.

Què sabem? Va ser fa uns dies quan la cantant Beth va visitar el programa Tot es mou, presentat per Helena Garcia Melero. Allà es va queixar de la mecànica del concurs i la manera com anaven eliminant els concursants. Beth va deixar clar que ella no hi estava d'acord perquè cada setmana abandonava el programa una persona amb molt talent.

Què ha passat? Beth Rodergas, que va donar-se a conèixer gràcies al programa Operación Triunfo, és una gran seguidora d'Eufòria. Un programa on la seva companya i amiga, Elena Gadel, forma part del jurat. Ahir a la nit, coincidint amb la semifinal del programa, Beth no es va perdre ni un minut de l'espectacle. El programa va acabar amb l'expulsió de Sofia. Una eliminació que no va agradar gens a la de Súria, ni a molts espectadors del programa.

En profunditat: Per aquesta raó la cantant, que enguany celebra els seus 20 anys sobre els escenaris, va publicar un contundent missatge a través del seu compte de Twitter. Unes paraules molt aplaudides amb les quals tothom li va donar la raó. I és que Beth si d'alguna cosa entén és de música. El missatge de la cantant l'adjuntem a continuació:

Per acabar: Unes paraules de Beth que va publicar quan passaven alguns minuts de la mitjanit. Els seguidors del programa van donar la raó a Beth i li van fer arribar tota mena de missatges a favor seu. Alguns són: "No es pot creure", "Tens tota la raó", "No m'ho explico", "Els millors mai guanyen" o "Això fa olor de trampa". La gran pregunta és: està fent números Beth per ser jurat a la tercera edició d'Eufòria?

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Twitter TV3