La Jungla
Foto: | TV3
Televisió

Beth Rodergas renega del programa 'Eufòria', on treballa la seva amiga Elena Gadel

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | TV3

La cantant catalana de Súria, Beth Rodergas, ha visitat el programa Tot es mou, de TV3, presentat per Helena Garcia Melero.

Què sabem? La cantant Beth, estimada per molts, està d'enhorabona. I és que aquest any celebra que fa 20 anys que la vam conèixer. 20 anys que la cantant diu que han estat "farcits d'amor". I és que la d'OT i representant d'Eurovisió no ha parat de fer coses: ha publicat 7 discos, un llibre de cuina i té una marxa de roba infantil, entre altres.

Què sabem? Demà dimarts 23 de maig Beth Rodergas farà un concert molt especial a la sala de Barcelona, Luz de Gas, per celebrar que fa 20 anys, que es diu aviat, que es dedica al món de la música. "No he parat de fer coses, però des de fa uns anys el ritme de projectes ha estat el que jo he decidit", ha confessat la cantant al seu pas per TV3, fent la vista enrere i recordant tot el que ha viscut.

En profunditat: Durant la seva conversa amb Melero, la cantant Beth ha recordat el seu pas per OT. "El programa ens va donar un coixí que et dona molta tranquil·litat", ha assegurat. També ha parlat del programa Eufòria, que actualment s'emet a TV3 els divendres a la nit i que ja va per la segona edició. "Crec que és un programa on el jurat té un problema. La meva opinió és que haurien de veure primer totes les actuacions i després decidir quina nomina. No és just que vagin nominant en funció de les actuacions que es van fent, perquè si et toca cantar i encara no han nominat ja saps que et caurà la nominació", ha dit Beth, en contra del format de la televisió pública.

Per acabar: Tot i la seva discrepància amb la manera de funcionar del programa, Beth ha deixat clar que ella i Elena Gadel, que es van conèixer a OT, continuen sent grans amigues i que tot sovint comenten les gales del programa Eufòria. "Soc molt amiga de l'Elena del jurat i sempre li dic coses, a les pauses o quan s'ha acabat el programa. Sempre comentem", ha dit. Beth també ha reconegut el gran esforç que fan els concursants del programa perquè "cantar en directe en un plató és molt difícil i només tenen una setmana per preparar-se", ha conclòs.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Música