La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

El fill de Matías Prats es casa a Barcelona amb una periodista catalana: qui és ella i què fa

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

El fill del presentador d'Antena 3, Matías Prats, que es diu igual que el seu pare, està d'enhorabona.

Què sabem? El fill de Matías Prats, que actualment treballa a la cadena Telecinco com a presentador d'esports en els informatius, es casa aquest estiu a Barcelona amb la seva parella, una guapa periodista catalana. Així ho avança la revista Hola el dijous 2 de març.

Què ha passat? Segons informa la revista del cor, el periodista de 38 anys està molt il·lusionat i immers en la preparació del seu casament, que tindrà lloc aquest estiu a la capital catalana. Un casament que es produeix després de més de cinc anys de relació amb la seva parella, una periodista catalana més jove que ell.

Qui és ella? La futura dona de Matías Prats és la periodista catalana Claudia Collado, que té 32 anys. La comunicadora en l'actualitat treballa a Telecinco, la mateixa cadena que el seu nòvio. Ho fa en el programa matinal El Programa de Ana Rosa, on informa sobre temes de política i actualitat.

En profunditat: Claudia Collado va estudiar periodisme a la Universitat Blanquerna, de la Ramón Llull a Barcelona, i va completar els seus estudis amb un màster a la Universitat Rey Juan Carlos de Madrid. Abans d'aterrar a Telecinco, on porta més o menys un any treballant, la periodista va treballar en el canal 24 hores de Televisió Espanyola, Antena 3 i La Sexta. Claudia Collado és ella:

Per acabar: El setembre del 2021 la germana petita de Matías Prats, que es diu Marta, va casar-se amb el que ara és el seu marit, l'economista Alberto Salas. Un casament que va tenir lloc a Madrid i que va ser força discret. I és que el veterà periodista d'Antena 3 és molt gelós de la seva vida privada i procura mantenir-ho tot al marge.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Televisió