La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

La decisió d'última hora que Tamara Falcó pren sobre el seu casament que ho canvia tot

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Després de donar-se una segona oportunitat amb el madrileny Íñigo Onieva, la filla d'Isabel Preysler està molt il·lusionada i entregada a l'amor.

Què sabem? Va ser a principis del 2023, quan una revista del cor, Lecturas, va publicar en exclusiva que Tamara Falcó i Íñigo Onieva s'havien donat una segona oportunitat i començaven l'any molt enamorats. Una segona oportunitat que arriba després que ella deixés la relació, el setembre del 2022, a causa de les sonades infidelitats d'ell, que van ser diverses.

Què ha passat? En un principi, Tamara Falcó i Íñigo Onieva s'havien de casar el dia 17 de juny en el palau El Rincón, propietat del pare de Tamara Falcó, el difunt Carlos Falcó, i que ara ella i el seu germà posen a la venda per set milions d'euros. Però, segons han informat durant el matí del divendres 3 de febrer en El Programa de Ana Rosa, el casament entre Tamara i la seva parella ha patit un canvi d'última hora molt important. I és que la parella ha decidit canviar el dia del seu enllaç. No es casaran el 17 de juny com estava previst inicialment, sinó quasi un mes més tard. Concretament tres setmanes. Serà el 8 de juliol, en plena onada de calor. Així ho ha explicat la periodista de Telecinco, Letícia Requejo.

  • "Hi ha casament, però la parella ha decidit canviar la data i ara serà el 8 de juliol".
  • "El que ells comenten al seu cercle més proper és que el canvi de data és a causa de problemes logístics".
  • "A banda del canvi de data, totes les altres coses previstes pel casament continuen igual".

Per acabar: Un casament que podria oficiar un capellà català de Banyoles, molt amic de Tamara Falcó, i que va ser l'encarregat de donar-li l'aprovació a la marquesa quan va decidir tornar amb Onieva, tot i les infidelitats. El capellà de Banyoles no seria l'única persona catalana que tindria protagonisme en l'acte religiós. I és que el dissenyador escollit per Falcó és Juan Avellaneda, també català, que serà l'encarregat de dissenyar els vestits que lluirà la filla de la Preysler. Uns vestits que ja està preparant i que segur seran molt comentats.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco