La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Shakira té nova data per marxar de Barcelona i instal·lar-se a Miami: és imminent

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La cantant Shakira compta els dies que li falten per marxar de Barcelona i començar una nova vida lluny de Piqué i Clara Chía.

Què sabem? Des de fa temps Shakira no para d'ocupar titulars i notícies per tot de coses relacionades amb la seva vida privada i professional. En les últimes hores d'aquest dimecres 1 de març, s'ha sabut que la cantant té al cap una nova data per marxar a Miami i deixar enrere tot el que ha viscut a la capital catalana.

Quan serà? Laura Fa i Lorena Vázquez, en el seu pòdcast Mamarazzis, han parlat de la cantant. Ho han fet per desvetllar la nova data que Shakira té al cap per fer les maletes, allunyar-se de Barcelona i començar una nova vida a la seva mansió de Miami, on viurà amb els seus dos fills Milan i Sasha. Si les coses no es compliquen per a la cantant, i tot surt com ella espera, Shakira podria marxar de Barcelona el pròxim 1 d'abril. "Ella vol marxar aquest dia, és el que ens han explicat avui mateix, abans de començar a fer el pòdcast, fonts molt properes a Shakira", han assegurat les periodistes expertes en temes del cor.

En profunditat: Una data, el primer dia d'abril, que no seria escollida a l'atzar per la cantant. I és que coincidiria amb les vacances escolars en els Estats Units, conegudes com a 'spring break'. De manera que Milan i Sasha podrien començar a la seva nova escola després del període vacacional. Una data, però, que depèn molt de l'estat de salut del pare de Shakira, William Mebarack, que cada dia està pitjor i més delicat.

Per últim: Parlant de la nova data de Shakira per marxar a Miami, Laura Fa i Lorena Vázquez també han assegurat que avui dia la relació entre la cantant i el que va ser futbolista és molt dolenta. "La relació està sent molt complicada, la comunicació és nul·la i a Piqué, tot plegat, se li està fent molt llarg i pesat". El dia que Shakira marxi finalment de Barcelona, compondrà Gerard Piqué una cançó per celebrar-ho?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira