La Jungla
Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu
Foto: Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Piqué sí que ha passat pàgina: reacció a l'última cançó de Shakira contra ell

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu
Foto: Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Gerard Piqué és un home nou, d'ençà de la ruptura amb Shakira fa gairebé un any. Durant aquests mesos, l'exfutbolista del Barça ha hagut de veure com la cantant li dedicava una cançó rere l'altra i llançava públicament dards contra ell. Però està serè, i res d'això li afecta.

Què sabem? Així ho assegura el portal Vanitatis, de fonts de l'entorn de Piqué. "Ni vol tornar amb ella ni està ofès" per les lletres de les seves cançons, diuen. Fa temps que "passa" del tema i tant li fa l'exposició mediàtica que ha assolit la ruptura.

  • Shakira acaba de publicar un nou tema sobre la separació, ara amb Karol G. Es titula TQG (Te quedó grande) i repeteix els missatges contra ell i Clara Chía. A Piqué no li importa.
  • Tot i això, sí que hi ha una cosa que el neguiteja: la distància creixent amb la seva ex ha acabat implicant també els nens, Milan i Sasha.

En detall: El seu cercle desmenteix així els rumors que l'exfutbolista hagi intentat tornar amb la cantant. No vol fer-ho. De fet, les mateixes veus apunten que quan va deixar la Shakira, Piqué estava fart de les baralles constants. Asseguren que ella era massa intensa, que es queixava molt i que volia controlar-ho tot.

A més, afirmen que la tensió entre ells dos encara continua. Per exemple, quan Piqué va a buscar els seus fills al domicili familiar d'Esplugues de Llobregat. Segons els mateixos testimonis, l'exfutbolista ha arribat esperar mitja hora al carrer. I amb la premsa a la porta pràcticament a diari, ha acabat de mala lluna.

Per acabar: Mentre Piqué afronta amb tranquil·litat els dards de Shakira en cadascuna de les seves noves cançons, la cantant colombiana ha ofert aquest dilluns a la nit la primera entrevista televisiva des que es van separar. L'artista ha parlat sense embuts del pare dels seus fills, i ha confessat que el daltabaix dels últims mesos també ha tingut lliçons de vida importants.

  • Després d'assegurar que ha après a estar bé amb ella mateixa, i que les cançons sobre Piqué han estat un bàlsam, Shakira ha sentenciat: "Estic llesta pel proper round, perquè la vida em digui què més hi ha".
Categoria: La Jungla