La Jungla
Foto: | NMás
Televisió

Entrevista de Shakira a la tele: impacta el que diu del seu fill Milan contra Gerard Piqué

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | NMás

La cantant Shakira concedeix la seva primera entrevista a la televisió després de la seva sonada ruptura amb Gerard Piqué i les diverses cançons que ha publicat contra ell.

Què sabem? Va ser a principis de febrer quan es va començar a especular molt fort sobre una possible entrevista de Shakira a la televisió, per parlar de la realitat que viu i de com ha afrontat tot aquest procés de separació amb Gerard Piqué. Uns rumors que ara es confirmen. I és que en les hores vinents Shakira apareixerà per televisió per posar tots els temes sobre la taula i parlar alt i clar.

Quan serà? L'esperadíssima entrevista de Shakira a la televisió tindrà lloc el dilluns 27 de febrer a partir de dos quarts d'onze de la nit, hora de Mèxic. Una entrevista que la cantant ha concedit al periodista Enrique Acevedo. La conversa entre els dos es podrà veure en el canal Las Estrellas, el principal canal del Grup Televisa i que més audiència acumula en el territori mexicà. Una entrevista a Shakira que, tal com ha afirmat el presentador en el seu compte d'Instagram, es va gravar fa uns dies a Barcelona. "Parlarem de la música, de les seves lletres, el moment que travessa i de tot el que està per venir", assegura Acevedo.

Què ha dit? A l'espera que es pugui veure tota l'entrevista sencera, de moment, per les xarxes, corren petits fragments de l'entrevista que Shakira ha concedit a Enrique Acevedo. En un d'aquests fragments impacta molt el que la cantant diu del seu fill Milan. I és que sembla que va ser el seu fill qui va motivar a l'artista a posar-se en contacte amb Bizarrap, després de la ruptura amb Piqué, per fer una cançó contra el seu pare. Literalment Shakira diu el següent:

  • "El meu fill em va dir que havia de fer alguna cosa amb Bizarrap, que per ell és el Déu argentí de la música".
  • "Després que em digués això, Bizarrap, casualment, em va enviar un missatge per fer una col·laboració junts i a Milan li va fer molta il·lusió".
  • "Estic preparada per tot el que vingui".

Per acabar: A finals de setembre del 2022 la cantant Shakira va parlar per primer cop de la seva separació amb Gerard Piqué. Ho va fer en una extensa entrevista per la revista Elle. Entre altres va dir: "He fet tot el que podia per tirar endavant aquesta relació". Unes paraules que van molestar molt a Gerard Piqué, després de dotze anys de relació i dos fills en comú. Si li asseurà que ara Shakira torni a parlar i ho faci a la televisió?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira