La Jungla
Karol G a 'El Hormiguero'
Foto: Karol G a 'El Hormiguero' | Antena 3
Televisió

Karol G se sincera i explica el significat real de la cançó amb Shakira

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Karol G a 'El Hormiguero'
Foto: Karol G a 'El Hormiguero' | Antena 3

La polèmica cançó de Shakira i Karol G ha arribat a El Hormiguero. La cantant colombiana ha estat convidada al programa que presenta Pablo Motos per presentar el seu nou disc, 'Mañana será bonito'.

Context: El nou disc és el quart àlbum de Karol G i, entre les 17 cançons seleccionades, es troba ‘Te quedó grande’, single amb la que ha col·laborat amb Shakira. Durant l’entrevista, Motos ha preguntat per la història que rodeja la cançó.

Al detall: Després de la polèmica pels missatges ocults de la seva cançó amb Shakira, el presentador ha preguntat a Karol G si la cançó va dedicada a algú.

  • La primera reacció ha estat fer referència a les cançons que tant ella com Shakira han dirigit als seus ex: “Jo crec que ja va haver-hi una cançó molt clara per part d’ella... i també meva”, ha dit entre riures.
  • Tot i això, sí que ha parlat dels sentiments que la cançó els ha despertat: “Simplement, crec que ella es va sentir identificada amb la cançó... i jo la vull cantar perquè és un moment de la meva vida on jo em desfogo mitjançant les cançons”.
  • També, la cantant colombiana ha volgut deixar clar que la intenció no és fer mal: “La intenció de treure-la no és ferir ni avergonyir a ningú. Simplement, els artistes fem això, escrivim cançons de vivències personals... i si vivim coses i no ho podem cantar en cançons... llavors, què fem?”.

D’on venim: Karol G ha explicat com va sorgir la cançó amb Shakira.

  • “El que hi ha aquí és un duo de dues dones que ha estat poderosíssim. Jo em sento orgullosa i hem elevat el gènere femení a un altre nivell. Aquest hauria de ser el debat vertader”, ha començat la cantant especificant i reivindicant el paper de la dona.
  • A banda, Carolina ha detallat que feia temps que parlava amb Shakira i s’enviaven cançons per col·laborar, però cap les convencia: “Shakira em va enviar un tema al mes de juny amb el qual no em vaig sentir del tot connectada. Sembla complicat, però crec que quan una persona va  a fer música, ha de sentir-la de veritat. La cançó era increïble, però jo no em sentia connectada”

A més: Karol G ha indicat que ‘Te quedó grande’ va nàixer el mateix dia que ‘Mami’, amb Becky G. En un principi, va decidir que mai veuria la llum públicament la cançó, però la situació de Shakira li va fer comprendre que també tenia sentit per ella.

  • La cantant també ha revelat que la sortida al mercat de la cançó es va enrederir per petició de Shakira. Tot i tenir-la feta mesos abans d’acabar l’any 2022, Shakira va sol·licitar esperar a estrenar-la després del llançament amb Bizarrap, decisió amb la qual la colombiana va estar d’acord.