La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Tamara Falcó es punxa la cara mesos abans del seu casament: això s'ha fet

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

La filla de la Preysler està molt nerviosa esperant que arribi el seu gran dia, quan es vestirà de blanc per casar-se amb la seva parella, Íñigo Onieva.

Què sabem? Encara falten cinc mesos perquè Tamara Falcó es casi amb el seu nòvio Íñigo Onieva, però la marquesa ja està immersa en tots els preparatius perquè el dia del seu casament sigui genial i inoblidable. Un dia que fa molta il·lusió a Falcó, que arriba després de viure una gran crisi sentimental, el passat setembre del 2022, amb la seva parella Onieva. El motiu no va ser cap altre que les sonades infidelitats d'ell a ella.

Què ha passat? Segons afirma el portal Europa Press, Tamara Falcó, que cuida molt la seva imatge per estar sempre perfecte i semblar més jove del que realment és, ha estat enxampada durant les últimes hores visitant un centre de medicina estètica de Madrid. Un centre que Falcó ha visitat per començar a deixar la seva cara radiant de cara al seu casament. La filla de la Preysler, que ha arribat al centre amb un cotxe amb de vidres tintats i intentant passar desapercebuda, s'hauria punxat àcid hialurònic a la zona de les ulleres, per tenir millor aspecte i no lluir tan cansada. Una visita que ha fet durant la tarda del dilluns 13 de febrer i que ha durat diverses hores.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Falcó (@tamara_falco)

A més: Fa pocs dies s'ha sabut que Tamara Falcó no confia el seu vestit de núvia al seu amic i dissenyador català Juan Avellaneda. Falcó s'ha decantat per la firma Sophie et Volià coneguda per confeccionar vestits de núcia d'alta costura, amb un toc contemporani, minimalista i molt elegants. Agradarà l'elecció de Tamara Falcó pel seu gran dia? 

Per acabar: La filla d'Isabel Preysler s'havia de casar inicialment el dia 17 de juny. No obstant, en les darreres setmanes ella i la seva parella, íñigo Onieva, han canviat el dia del seu enllaç. Finalment, serà el 8 de juliol, en ple estiu i plena onada de calor a Madrid. Una celebració, on s'esperen entre 400 i 500 persones, que tindrà lloc en el palau El Rincón, que era propietat del pare de Tamara Falcó, el difunt Marqués de Griñón, i que ara és propietat seva i del seu germà, Manolo.

Categoria: La Jungla