La Jungla
Foto: | Antena 3
Xarxes

Bufetada de Sophie et Voilà a Tamara Falcó per com anava vestida en el casament

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Antena 3

Aquest cap de setmana Tamara Falcó va casar-se amb la seva parella Íñigo Onieva. La marquesa va lluir dos vestits, que no han agradat gaire. Les coses com són. Tots dos fets per Wes Gordon, director creatiu de la firma Carolina Herrera.

Què sabem? Tamara Falcó ha tingut molts problemes per poder celebrar el seu casament amb Íñigo Onieva. Un dels primers problemes que va tenir va ser la sonada polèmica que va viure amb les dissenyadores del seu primer vestit de núvia, que havia de ser de la firma basca, Sophie et Voilà.

Què ha passat? Des de la marca Sophie et Voilà, a través de les xarxes, han emès un comunicat amb relació als vestits de núvia que va lluir Tamara Falcó en el seu casament. Uns vestits que en un inici havien d'estar fets per les dissenyadores de la firma Sophie et Voilà, però que no va ser així a causa de les males formes de Falcó i perquè es volia copiar, de dalt a baix, un vestit de núvia de la firma Chanel. Una còpia que les dissenyadores de Sophie et Voilà van negar-se a fer. Com ha de ser. Per aquest motiu, Tamara Falcó va partir peres amb elles i va recórrer a Carolina Herrera, gran amiga de la seva mare, per no quedar-se sense vestits.

En profunditat: "Un vestit atelier és un disseny absolutament personal i exclusiu creat especialment per a tu". Així comença el dur comunicat que les dissenyadores de Sophie et Voilà han publicat a les seves xarxes, recordant que Falcó no té personalitat i que sempre es copia d'altres persones. Un comunicat que s'ha fet viral durant les últimes hores, on les dissenyadores, tot i no mencionar en cap moment a Tamara Falcó, s'entén perfectament que fan referència a ella i a totes les seves exigències. "Els vestits que fem nosaltres estan fets amb els teixits més exquisits, seguint el procés més artesanal", expliquen. I és que Tamara Falcó, pel dia del seu casament, va lluir un vestit de núvia de la col·lecció d'hivern de Carolina Herrera. Un vestit que portava llana, tot i les altíssimes temperatures d'aquests dies. El comunicat és el següent:

Per acabar: "Els nostres vestits són ajustats personalment per la nostra dissenyadora en el nostre centre de Bilbao" sentencia el comunicat. Unes paraules amb les quals des de Sophie et Voilà deixen entreveure que Tamara Falcó no estava gaire guapa amb els vestits que va portar durant el seu casament. El primer d'hivern, d'inspiració medieval i una clara copia al que va portar Letícia Ortiz en el seu casament amb Felip VI. El segon, un vestit més apropiat per l'estiu, amb volants a la part de la faldilla i amb un enorme llaç a la zona del pit, amb el qual Tamara Falcó semblava un regal.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Tamara Falcó