La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Es destapa una nova infidelitat d'Íñigo Onieva, a vuit dies de casar-se amb Tamara Falcó

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

Tamara Falcó i la seva parella, Íñigo Onieva, es casen el pròxim dia 8 de juliol en una celebració que tindrà lloc en el palau que la marquesa va heretar del seu pare.

Què sabem? Tamara Falcó no aixeca el cap i no para d'encadenar males notícies a les portes del seu casament. L'últim que s'ha sabut, i segur porta cua, és que la seva parella li hauria tornat a ser infidel, quan falta molt poc pel seu casament.

Què ha passat? En el programa Estado de Alarma s'ha destapat una nova infidelitat d'Íñigo Onieva cap a Tamara Falcó. Una nova infidelitat que se suma a la llarga llista de noies amb les quals Onieva, presumptament, hauria estat deslleial a Tamara Falcó. Així ho ha explicat una dona que treballa com a policia, que assegura haver mantingut una relació amb Onieva entre el mes de març i abril del 2022.

En profunditat: La policia ha explicat que ella i Onieva es van conèixer en el Lula Club de Madrid on abans treballava Íñigo. Allà va ser la primera vegada que van coincidir i van tenir contacte. Després es van veure una segona vegada i Onieva va intentar tenir alguna cosa més amb la dona que treballa com a policia, però ella s'hi va negar. Finalment, es van veure una tercera vegada i va ser en aquell moment quan van saltar les espurnes entre els dos. I per si tot això no fos suficient, la dona assegura que es van continuar veient ella i Onieva i en una d'aquestes ocasions van arribar a tenir sexe a la casa de Tamara Falcó, quan ella no hi era.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iñigo Onieva Molas (@ionieva)

Per acabar: Una infidelitat d'Onieva a Tamara Falcó que es va produir abans de la comentada infidelitat d'Onieva en el festival Burning Man, dels Estats Units, on va circular un vídeo del jove fent-se petons amb una explosiva dona de cabell fosc. Una sèrie d'infidelitats que, sembla ser, Onieva hauria confessat a Tamara Falcó i ella, com a bona cristiana, els hi hauria perdonat totes.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Tamara Falcó