La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Íñigo Onieva encaixa la pitjor de les notícies, a sis setmanes del seu casament amb Tamara Falcó

Barcelona.
Actualitzat: Dijous, 25 de maig de 2023. 13:31
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

El casament de Tamara Falcó i Íñigo Onieva porta ocupant hores de televisió i molts titulars, i encara falten sis setmanes perquè se celebri.

Què sabem? El casament de Tamara Falcó i la seva parella està marcat per la tragèdia i males notícies. I és que tant un com l'altre no paren d'encaixar males notícies que constantment posen bastons a les rodes al seu dia tan esperat. Per aquest motiu moltes són les persones que creuen que tot això són senyals i que Falcó i Onieva el que haurien de fer és no casar-se.

Què ha passat? Tamara Falcó ja torna a ser a Espanya després del seu viatge llampec als Estats Units, per dissenyar el seu vestit de núvia amb Carolina Herrera. Íñigo Onieva també està per aquí  després d'una escapada de pocs dies a Lourdes. Una escapada que segurament ha fet per resar i per demanar que les coses li vagin bé. I és que el jove de Madrid, atenció perquè és fort, s'ha quedat sense feina a sis setmanes del seu casament.

En profunditat: Onieva passa a formar part de la cua de persones desocupades d'Espanya, després de perdre la seva feina com a relacions publiques en el restaurant Tatel i la discoteca Totó. Una terrible notícia que ahir, Belén Esteban, en el programa Sálvame, va donar a conèixer per a sorpresa de tothom i per a desgràcia d'Onieva. "No sé què ha passat, però m'han dit que ja no treballa allà", va confessar la tertuliana de Telecinco.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida por Iñigo Onieva Molas (@ionieva)

Per acabar: Des que Falcó i Onieva es van comprometre a principis d'aquest any, han hagut de fer front a notícies molt dolentes relacionades amb el seu casament. La primera va ser el canvi de data, després saber que el cantant Enrique Iglesias no podria anar al casament, posteriorment la sonada ruptura de contracte de Tamara Falcó amb les antigues dissenyadores  del seu vestit de núvia i ara l'atur d'Onieva. Què serà el següent? Encara falten dies i poden passar moltes coses. Continuarem informant.