La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

La gran preocupació de Tamara Falcó amb el seu nou vestit de núvia, de Carolina Herrera

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

Aquest diumenge a la tarda Tamara Falcó va fer les maletes i va marxar cap a Nova York, on es troba a hores d'ara, per dissenyar el seu vestit de núvia, pel casament del pròxim 8 de juliol.

Què sabem? Després de quedar-se sense vestit de núvia, Tamara Falcó ha utilitzat els contactes de la seva mare, Isabel Preysler, per posar solució al problema i trobar un vestit que li encanti pel seu gran dia, que fa molt temps que espera.

Què ha passat? Juntament amb la seva estilista de capçalera, Tamara Falcó ha viatjat fins als Estats Units per reunir-se amb Wes Gordon, director creatiu de la firma Carolina Herrera. I és que Carolina Herrera és la firma encarregada de dissenyar el vestit de Tamara Falcó pel dia del seu casament, després de tota la polèmica viscuda amb la marca espanyola Sophie et Voilà, que inicialment havia de confeccionar el vestit a la filla de la Preysler.

En profunditat: Segons s'ha sabut durant aquest dilluns 22 de maig al matí, Tamara Falcó té una gran preocupació amb el seu nou vestit de núvia. I és que segons Telecinco, la filla de la Preysler està una mica angoixada amb la pujada de pes que ha experimentat durant els últims mesos.

Per aquest motiu no només vol que el vestit li quedi de meravella, sinó que dissimuli les corbes i els quilos que ha guanyat en els darrers mesos. De fet, sembla ser, la pujada de pes seria una de les raons per les quals Tamara Falcó s'hauria enfadat amb les antigues dissenyadores del seu vestit de núvia. I és que el seu antic vestit, aseguren, no li dissimulava els quilos que Falcó ha guanyat en els darrers mesos a causa de l'estrès i pressió que té de cara al casament. Tamara Falcó actualment està així:

Per acabar: Aquest cap de setmana Tamara Falcó, sense Íñigo Onieva, ha reaparegut per anar al casament d'una amiga seva. Ho ha fet en companyia de la seva mare Isabel Preysler i també de la seva germana Ana Boyer. I precisament la seva mare ha estat qui ha parlat amb els mitjans de comunicació per dir que tot està bé i que no hi ha cap problema, ni amb el vestit ni amb el casament. Falten sis setmanes.