La Jungla
Foto: | Antena 3
Famosos

Nou maldecap per Tamara Falcó: el càtering del seu casament també corre perill

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Antena 3

Tamara Falcó no para d'encadenar notícies dolentes de cara al seu casament, que se celebrarà d'aquí a menys de dos mesos en el palau El Rincón, que va ser del seu pare, mort, i ara és seu.

Què sabem? En les últimes hores Tamara Falcó s'ha convertit en la protagonista indiscutible de la premsa del cor. El motiu no és altre que el fort revés que s'ha endut amb el seu vestit de núvia. I és que la firma amb seu a Bilbao, Sophie et Voilà, que s'encarregava del disseny, ha pres la decisió de no continuar treballant amb Tamara Falcó. Una decisió que han explicat en un brillant comunicat, dient que Falcó tenia la intenció de copiar-se un vestit de la firma francesa Chanel, que estaria exposat en el museu MET de Nova York. Les dissenyadores de la firma, Sofía Arribas i Saioa Goiti, defensen l'originialitat dels seus vestits i estan radicalment en contra del plagi.

Què ha passat? Si tot això no fos suficient, Tamara Falcó podria fer front a una nova desgràcia. Una sèrie de catàstrofes que semblen indicar que el casament entre Falcó i Onieva no s'hauria de produir. El cas és que el xef que s'encarrega del menjar en el casament de Tamara, que és Eneko Atxa, també podria tirar la tovallola i deixar a la filla de la Preysler sense banquet. 

En profunditat: El motiu pel qual Tamara podria quedar-se sense el menjar d'Eneko és perquè Eneko, atenció, és cosí de Saioa Goitia, que és una de les dissenyadores de la firma Sophie et Voilà. El xef amb cinc estrelles Michelin estaria molt decebut i molest amb la manera com Tamara Falcó ha tractat a la firma Sophie et Volià. Per aquest motiu el cuiner es podria replantejar el tema del càtering i, tal com han fet la seva cosina i la seva sòcia, fer marxa enrere i deixar a Falcó sense menjar.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Falcó (@tamara_falco)

Per acabar: Els periodistes han preguntat a Íñigo Onieva sobre el càtering del seu casament i si corre perill o no, després de tota la polèmica amb el vestit. El que serà marit de Tamara Falcó, que va ser-li infidel amb diverses noies, ha dit que "Eneko és un professional i tot el que ha passat està al marge". També ha puntualitzat que "Eneko no està enfadat i que a moltes núvies els hi passa que les deixen tirades pocs mesos abans del casament i tot s'acaba solucionant".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos