La Jungla
Tamara Falcó, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Tamara Falcó, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Tamara Falcó busca vestit a la desesperada: aquestes són les noves opcions per la boda

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Tamara Falcó, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Tamara Falcó, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Crític compte enrere pel casament de Tamara Falcó i Íñigo Onieva, el proper 8 de juliol, després que la núvia s'hagi quedat sense vestit quan falten menys de dos mesos pel compromís. Descartada l'opció de Sophia et Voilà, la marquesa de Griñón s'inclina ara per una marca internacional.

Què en sabem? Segons avança aquest dimecres Vanitatis, Tamara Falcó contempla la possibilitat d'adquirir el vestit en firmes de prestigi de moda italiana, francesa o dels EUA. Té quatre opcions al cap: Giambattista Valli, Dior, Carolina Herrera o Valentino. Amb l'ajuda dels seus assessors de confiança pel casament, Juan Avellaneda i Blanca Unzueta, l'aristòcrata estudia la viabilitat de cadascuna de les alternatives i si podrien arribar a temps pel gran dia.

D'on venim? Aquest dimarts saltava la notícia, quan les dissenyadores de Sophie et Voilà comunicaven públicament que no faran el vestit de Falcó. La firma de moda basca denuncia "exigències" de la núvia impossibles de complir i insinuen que hauria volgut copiar una peça d'una altra marca. La Tamara ho nega tot.

En detall: El vestit que Falcó hauria volgut imitar és una peça d'alta costura exposada al MET de Nova York. Un exclusiu vestit midi, a l'alçada dels turmells, elaborat per Chanel. La marquesa nega que volgués que les dissenyadores copiessin cap vestit.

Un altre apunt: Mentre Tamara Falcó intenta trobar, una vegada més, algú que la vesteixi de núvia, Íñigo Onieva s'ha pronunciat sobre el vestitgate en les últimes hores. El nòvio empresari de la socialité assegura que la filla d'Isabel Preysler "s'ha endut un disgust" i que s'ha assabentat de tot per la premsa (una versió que Sophie et Voilà nega). El madrileny diu que l'aristòcrata "apostava per un vestit marca Espanya", i que ara "està trista". "Està mirant opcions. La Divina Providència, com diu ella. Al final tot passa per alguna cosa", ha reflexionat en declaracions a la premsa.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos