La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Tamara Falcó reapareix a les xarxes, després de la polèmica del seu vestit, i la deixen fina

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

La filla d'Isabel Preysler, Tamara Falcó, es casa amb Íñigo Onieva en menys de dos mesos, concretament el dia 8 de juliol en el Palacio El Rincón que va heretar del seu pare.

Què sabem? Tamara Falcó no para d'encadenar notícies dolentes, totes relacionades amb el seu casament. L'última ha estat que la firma que li estava fent el vestit de núvia, Sophie et Voilà, ha tirat la tovallola i ha decidit no continuar treballant amb la marquesa. La firma, en un comunicat, assegura que Falcó és molt exigent i que la seva intenció era copiar-se de dalt a baix un vestit de Chanel que, sembla ser, estaria exposat en el museu MET de Nova York.

Què ha passat? Tamara Falcó, després de tot l'enrenou que s'ha muntat, ha aparegut a les xarxes socials. Ho ha fet en el seu compte d'Instagram amb una publicació pagada per continuar guanyant diners. Una publicació que Falcó acompanya de diverses fotografies. En la primera, per exemple, apareix pensativa mentre es recolza en una barana, llueix unes ulleres de sol i mira el bonic paisatge que la rodeja. Una publicació a Instagram que ha servit perquè moltíssimes persones, després de tot, hagin disparat contra ella.

En profunditat: Tal com es pot veure a la publicació de Tamara Falcó, els comentaris negatius se sumen els uns sobre els altres. "Estic a favor de les dissenyadores", "La teva credibilitat està per terra", "Has de tenir més respecte del que demostres als professionals de la moda", "Ets una capritxosa i maleducada", "Ets egocèntrica i prepotent" o "No et casis perquè seràs una banyuda per sempre".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Falcó (@tamara_falco)

Per acabar: Unes crítiques a les quals Tamara Falcó ha optat per no respondre. On sí que ha parlat és en el programa de La Sexta de la seva amiga Cristina Pardo. Allà va dir que els malentesos amb la firma que li feia el seu vestit de núvia van començar a partir de la segona prova, quan es va trobar amb un vestit completament diferent del que ella volia. També va dir que el tema del vestit de núvia ja està en mans dels advocats.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos