La Jungla
Foto: | Antena 3
Televisió

Tamara Falcó deixa fatal a les dissenyadores del seu vestit de núvia: "Va ser horrible"

Barcelona.
Actualitzat: Dijous, 25 de maig de 2023. 13:50
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Antena 3

Tamara Falcó ha posat més llenya al foc durant les últimes hores, al seu pas pel programa El Hormiguero, parlant de la polèmica del seu vestit de núvia.

Què sabem? Des de fa dies no es parla d'altra cosa que de la polèmica del vestit de núvia de Tamara Falcó. La filla de la Preysler s'ha quedat sense modelet quan falten menys de dos mesos pel seu gran dia amb Íñigo Onieva, la seva actual parella i futur marit, que li va ser infidel en un passat.

Què ha passat? Al seu pas pel programa El Hormiguero, presentat per Pablo Motos, Tamara Falcó ha posat més llenya al foc parlant de les dissenyadores del seu vestit de núvia, que havia de ser de la marca Sophie et Voilà. Una marca amb la qual Tamara havia signat un contracte per ser imatge durant un any, amb possibilitat d'allargar-ho més. Al final tot ha saltat pels aires. Asseguren, per les males formes de Tamara Falcó i les seves exigències de diva. Ella ho nega tot dient que treballar amb ella és molt fàcil i que li agrada "la feina en equip".

En profunditat: Parlant de la polèmica del seu vestit, Tamara Falcó ha explicat que tot es va complicar durant la segona prova. El dia de la prova, la filla de la Preysler es va emprovar el vestit i va veure que no era com ella el volia. Una situació molt incòmoda. També per la seva germana Ana Boyer i la seva mare, Isabel Presyler, que estaven amb ella en aquell moment. "No em veia amb aquell vestit. La meva mare no entenia res i la meva germana, per quedar bé, va ser l'única en dir-me que estava guapa. En aquell moment tot va començar a anar malament. Va ser molt desagradable i va ser quan van entrar en joc els meus advocats", ha explicat Falcó en el programa El Hormiguero.

Per acabar: Tamara Falcó ha lamentat la situació que actualment viu amb les dissenyadores de la marca, perquè diu que "hauríem pogut acabar bé". També ha afegit: "El que tenia claríssim és que no em casaria amb un vestit de núvia que no m'agradava gens". Unes paraules amb les quals deixa fatal a les dissenyadores, com si no sabessin fer la seva feina. Respondran amb un segon comunicat des de la firma Sophie et Voilà?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Televisió