La Jungla
Foto: | Antena 3
Xarxes

Tamara Falcó ensenya on dorm amb Íñigo Onieva i salta a la vista aquest cridaner detall

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Antena 3

Les cases i dormitoris dels famosos generen molt interes i curiositat entre el gran públic, ja que permet fer-se una millor idea de com viuen.

Què sabem? Tamara Falcó, explotant la seva vida com a influencer, ha mostrat a través de les xarxes com és el dormitori on s'ho passa d'allò més bé amb Íñigo Onieva, ara que s'han reconciliat. Un espai dedicat als mimos i a dormir que ha cridat l'atenció de moltíssimes persones. El motiu no és cap altre que un detall que salta a la vista i inquieta bastant. 

El dormitori: Tamara Falcó és de gustos cars i sofisticats. Dit d'una altra manera: molt pija. La seva habitació no podia ser diferent. La filla de la Preysler s'ha fet una foto amb pijama de seda color blanc asseguda sobre el seu enorme llit, mentre fa veure que llegeix un llibre. Una imatge on mostra part del seu dormitori: coixins color terra, una funda nòrdica blanca, un capçal de color morat amb brillants, làmpades de paret minimalistes amb muntura daurada i una foto emmarcada de la Verge María i una figura de Jesús Crist. La foto:

El detall: De tots els elements que es poden veure a la imatge, hi ha un detall que salta a la vista. Parlem de l'enorme mirall de cap a peus que Falcó té al costat del seu llit. Un mirall que pot passar molt males jugades a Tamara i que pel seu bé hauria de treure, si vol que la relació amb Onieva sigui fructífera. I és que segons la disciplina xinesa del Feng Shui, tenir un mirall al costat del llit genera males vibracions i fomenta les infidelitats. Unes infidelitats que Onieva domina molt bé. Així li ha fet saber una seguidora de Tamara Falcó, que li ha dedicat el següent missatge: "Els miralls al costat de llit no són bons, especialment quan tens parella perquè poden generar discòrdia segons el Feng Shui". Quina ha estat la resposta de Tamara? El silenci. 

Per acabar: No se sap si Tamara Falcó, després de conèixer aquest inquietant detall, decidirà treure el mirall del seu dormitori per tenir una bona relació amb Onieva, sense terceres dones ni infidelitats. Més ara que d'aquí a uns mesos es casarà amb ell i inclòs li agradaria poder formar una família.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram