La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

El futur marit de Tamara Falcó fa anys i ella el felicita amb un vídeo molt criticat

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La filla d'Isabel Preysler està comptant els dies que falten perquè arribi el seu casament amb la seva parella, Íñigo Onieva.

Què sabem? Avui dijous 8 de juny és l'aniversari d'Íñigo Onieva, parella de Tamara Falcó i futur marit seu. Per aquest motiu l'empresària i influencer li ha dedicat un vídeo a través de les xarxes que només ha rebut crítiques.

Què ha passat? Avui, quan falta exactament un mes pel seu casament, Íñigo Onieva fa anys. Un dia molt especial que Tamara Falcó ha celebrat en el seu compte d'Instagram. La filla de la Preysler ha sorprès el seu futur marit amb un vídeo on mostra algunes de les imatges de la parella, recordant alguns dels seus millors moments.

En profunditat: Un vídeo que Falcó ha publicat durant les últimes hores i que no ha parat de rebre crítiques. I és que moltes són les persones que pensen que el casament no s'hauria de produir perquè la història d'amor entre Falcó i Onieva no acabarà bé. Només cal recordar les infidelitats que Íñigo li va fer a Tamara fa pocs mesos. Unes infidelitats que van provocar la separació de la parella, tot i que a finals del 2022 es van reconciliar. Alguns dels comentaris són: "Espero que sàpiga estar a l'altura", "Tamara ho passaràs molt malament", "Podries estar amb algú molt millor", "Durareu molt poc temps" o "Ets el seu amor i el de moltes altres noies".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Falcó (@tamara_falco)

Per acabar: El casament entre Tamara Falcó i la seva parella tindrà lloc el dia 8 de juliol a la finca que Falcó va heretar del seu pare. Un casament on s'espera que hi vagin fins a 400 persones, entre ells Isabel Díaz Ayuso, Almeida, el dissenyador català Juan Avellaneda o la també dissenyadora Carolina Herrera, que el seu equip, liderat per Wes Gordon, s'encarrega de fer el vestit de núvia de Tamara Falcó.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos