La Jungla
Foto: | Antena 3
Famosos

Tamara Falcó és del PP i la llista de convidats al seu casament ho demostra

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Antena 3

Cada vegada falta menys perquè se celebri el casament entre Tamara Falcó i la seva parella Íñigo Onieva, que tindrà lloc el dia 8 de juliol, en plena onada de calor, en el palau que la marquesa va heretar del seu pare, El Rincón.

Què sabem? La revista Semana fa pública la llista de convidats que aniran al casament de la filla d'Isabel Presyler. Una llista molt variada on destaquen models, persones del món de la moda i també de la política i del món de la televisió.

Què ha passat? La citada revista assegura que en el casament de Tamara Falcó i la seva parella hi haurà ni més ni menys que 400 convidats. Entre les persones que es vestiran de gala i aniran a veure a Tamara Falcó vestida de color blanc destaquen Isabel Díaz Ayuso o José Luis Martínez Almeida, que està feliç amb la seva nova i jove xicota. Dos polítics que demostren la clara inclinació de Tamara Falcó cap al Partit Popular, PP.

En profunditat: Un casament on també s'espera que hi vagin persones com Pablo Motos o Cristina Pardo, que són companys de Tamara Falcó en el programa El Hormiguero, on participa les nits de dijous parlant de la seva vida. I precisament del món de la televisió Tamara Falcó també convida als tres jurats del programa MasterChef, que són Samantha Vallejo-Nágera, el català Jordi Cruz i Pepe Rodríguez.

A més: També hi aniran persones relacionades amb el món de la moda com el dissenyador Juan Avellaneda, el model Jon Kortajarena, la dissenyadora Carolina Herrera, que el seu equip s'encarrega de fer el vestit de núvia de Tamara Falcó, o la filla de la Duquesa d'Alba, Eugenia Martínez de Irujo.

Per acabar: Un casament marcat per la polèmica i això que encara falten uns quants dies abans no se celebri. I és que des que es va saber que Tamara Falcó i íñigo Onieva es casaven les males notícies no s'han parat de produir. La pregunta és: els hi durarà molt l'amor?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos