La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

El gran lleig de les amigues de Tamara Falcó quan falten 5 setmanes pel casament

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La filla d'Isabel Preysler es casa el pròxim dia 8 de juliol en el palau que va heretar del seu pare, que va perdre la vida durant la pandèmia del coronavirus.

Què sabem? Tamara Falcó no para d'encaixar males notícies a les portes del seu casament. Des que es va saber que es casava amb Onieva li ha passat de tot i més: s'ha quedat sense vestit, ha patit un esquinç en el turmell i el seu germà Enrique Iglesias li ha dit que no anirà a la celebració. L'última mala notícia que afronta la marquesa té a veure amb les seves amigues.

Què ha passat? Les amigues de Tamara Falcó, sembla ser, no volen que es casi amb Íñigo Onieva. A les amigues no els agrada el futur marit de la filla de la Preysler perquè consideren que sempre l'ha tractat molt malament i no li perdonen les infidelitats que li va fer en un passat. Per aquest motiu, totes elles resen dia si i dia també perquè el casament no es produeixi.

En profunditat: Una tradició de resar, ja que totes elles són molt creients, que van començar a fer durant el comiat de soltera que li van organitzar a Tamara Falcó a Portugal. Durant el comiat la van portar a Lourdes i totes elles van resar a la Verge de Fàtima perquè el casament s'acabés cancel·lant. Des de llavors, les amigues de Tamara Falcó no paren de fer-ho i d'encendre veles per demanar que la celebració no tingui lloc perquè consideren que amb tot el que està passant, el matrimoni entre Falcó i Onieva està abocat a la tragèdia. Fotos de Tamara amb les seves amigues:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Falcó (@tamara_falco)

Per acabar: A banda del lleig que li estan fent les amigues a Tamara Falcó, ella està convençuda en celebrar el casament i vol que sigui un dia perfecte i inoblidable. La filla de la Preylser, després de la polèmica del seu vestit, ha solucionat la situació posant-se en mans de l'equip de Carolina Herrera, que serà l'encarregat de fer-la lluir el dia del seu casament. No se sap, de moment, els vestits que portarà la marquesa durant el seu dia més especial. El que sí que se sap és que Falcó ingressarà en una clínica per perdre pes, entre 8 i 10 quilos. Falcó ingressarà a la Clínica Buchinger, on les suites de luxe tenen un preu de 1600 euros la nit.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos