La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Isabel Preysler té problemes de diners i pren una decisió que mai hauria imaginat

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

Tamara Falcó no és l'única que té problemes, tots relacionats amb el seu casament. La seva mare, Isabel Preysler, també en té.

Què sabem? Fa pocs dies vam saber que Isabel Preysler ha fitxat per la plataforma Disney+ per convertir-se en una nova estrella Disney, tot i tenir 72 anys. I és que la Preysler, per sorpresa de molts, ha acceptat fer un reality al més pur estil de les Kardashians on ensenyarà com és la seva casa per dintre i el seu dia a dia. Un reality pel que ha hagut de demanar permís als seus fills, per saber si hi estan d'acord.

Què ha passat? Una oferta de fer un reality a casa seva, molt ben pagat, per cert, que ara se sap perquè ha acceptat. I és que segons han dit a Telecinco, en el programa dels matins El Programa de Ana Rosa, la mare de Tamara Falcó travessa una crisi econòmica i necessita facturar diners com sigui. Està força escurada, asseguren. Una crisi econòmica que, en part, es deu a que no s'ha sabut reinventar en aquests temps que corren, on les xarxes socials són les principals protagonistes.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Disney+ España (@disneypluses)

En profunditat: Segons Telecinco, la Preysler ha hagut de prendre una decisió, a causa de la seva economia, que mai s'hauria imaginat. I és que ha hagut de prescindir de persones del servei de la seva mansió, coneguda com a Villa Meona, perquè hi té molts lavabos. És a dir, ha acomiadat a algunes de les persones que treballaven a casa seva perquè no té diners prou diners per pagar-los a tots.

Per acabar: La feble situació económica d'Isabel Presyler es coneix el mateix dia que Tamara Falcó, pressumptament, hauria ingressat a la prestigiosa clínica Buchinger per perdre pes. La marquesa vol perdre entre 8 i 10 quilos abans del seu casament. Un tractament, pel que es diu, valorat en uns 3.000 euros.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos