La Jungla
Ana Boyer i la seva mare, Isabel Preysler, en una imatge d'arxiu
Foto: Ana Boyer i la seva mare, Isabel Preysler, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Ana Boyer fa costat públicament a Isabel Preysler abans del funeral de la seva germana Laura

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Ana Boyer i la seva mare, Isabel Preysler, en una imatge d'arxiu
Foto: Ana Boyer i la seva mare, Isabel Preysler, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Ana Boyer ha trencat el silenci, dues setmanes després de la mort de la seva germana Laura i poques hores abans del funeral d'aquest dijous. Ho ha fet per donar suport a la seva mare, Isabel Preysler, al centre de la polèmica per l'entrevista pòstuma publicada a Semana.

Què sabem? Coincidint amb el 8-M, Ana Boyer compartia aquest dimecres prop de la mitjanit una fotografia amb missatge de suport adreçat a Isabel Preysler. Una imatge de les dues, unides en una càlida abraçada, que la filla de Miguel Boyer i la socialité ha publicat entre el mar de crítiques a la mare per les paraules de Laura Boyer.

Què diu Ana Boyer?

  • "Per nosaltres, els seus fills, és la dona que ens inspira cada dia i a la qual admirem com a ningú".
  • "T'estimem moltíssim i gràcies per ser tan excepcional".

En detall: El funeral en record de Laura Boyer se celebra aquest dijous, 9 de març. Ana Boyer, que no tenia pràcticament cap relació amb la seva germana, no hi anirà.

D'on venim? Dijous 23 de febrer, Laura Boyer moria als 57 a conseqüència d'un càncer. Una setmana més tard, la seva última entrevista veia la llum. La relació entre Isabel Preysler i ella mai no va ser bona, però va empitjorar amb el temps. Ho explicava amb aquests titulars:

  • "Isabel va allunyar el meu pare de nosaltres".
  • "He tingut relació amb la Isabel, però amb moltíssima hipocresia".
  • "És una persona hiperpossessiva".
  • "Al principi, Isabel Preysler era la meva enemiga. Quan va morir el pare vaig passar a odiar-la".

A més, Laura Boyer lamentava que la situació va empitjorar encara més amb la mort del pare l'any 2014. Especialment per l'herència, que va enfrontar-la també a la seva germana Ana: "Hi vaig renunciar, només em demanaven diners", afirmava la desapareguda filla de Miguel Boyer.

Per acabar: Aquest dimecres, Isabel Preysler feia les primeres declaracions sobre aquest tema en una entrevista a la revista ¡Hola!. Breu, però clara, assegura que les paraules de Laura Boyer li han "fet mal", que "les coses no van ser així" però que "cal perdonar-la".

Categoria: La Jungla