La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

La decisió que pren Isabel Preysler, amb 72 anys i a les portes del casament de la seva filla

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

Des de fa dies no es deixa de parlar de Tamara Falcó, del seu casament, del seu nou vestit de núvia, ara dissenyat per Carolina Herrera, i de la pujada de pes que ha experimentat en els últims mesos.

Què sabem? Isabel Preysler s'ha proposat treure protagonisme a la seva filla Tamara Falcó, quan falta poc pel seu casament, amb la sorprenent decisió que ha pres. Una decisió que s'ha sabut fa poques hores, durant el dimarts 23 de maig a través d'un comunicat.

Què ha passat? Isabel Preysler ha pres una decisió important que segur porta cua i ocupa moltes hores de televisió i titulars. I és que Isabel Preysler s'atreveix amb un nou repte professional amb el qual segur la comparen amb grans estrelles del panorama internacional com les germanes Kardashian o Georgina Rodríguez, la parella de Cristiano Ronaldo.

En profunditat: La mare de Tamara Falcó ha pres la decisió de gravar el seu propi reality de televisió, que es podrà veure durant els pròxims mesos a la plataforma de continguts Disney +. Un reality produït per la productora Freemantle, que és responsable d'altres programes com Got Talent, a Telecinco, on participa el català Risto Mejde com a jurat, o Mask Singer, a Antena 3, on participa Ana Obregón.

A més: Segons el comunicat que ha fet públic la productora a través de les xarxes socials, el reality protagonitzat per Isabel Preysler ja s'estaria gravant. Un reality amb el qual la Presyler vol ensenyar a tothom com es prepara per a una de les èpoques més especials de l'any. Tot fa pensar que es tracta de Nadal. Un reality on Isabel podria parlar de Vargas Llosa i de tota la polèmica de la seva ruptura, que es va produir a principis d'aquest gener després de vuit anys junts.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida por Fremantle España (@fremantleesp)

Per acabar: Isabel Preysler no és la primera de la seva família en aventurar-se a fer un reality per ensenyar com és la seva casa i vida. Anteriorment, la seva filla Tamara Falcó ja va fer-ho per la plataforma Netflix. Falcó va gravar el reality La Marquesa per mostrar com és la seva vida de persona rica i pija, compaginant els seus compromisos professionals amb la seva vida privada.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Disney Televisió