La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

El vestit de núvia Tamara Falcó no agrada: moltes crítiques i còpia de Letícia Ortiz

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Europa Press

Tamara Falcó es va casar el dissabte 8 de juliol amb la seva parella, Íñigo Onieva, que ara ja és el seu marit. Una celebració que va tenir lloc en el palau El Rincón, on van anar 400 persones.

Què sabem? La filla d'Isabel Presysler, pel seu casament, va pactar amb la revista ¡Hola! una milionària exclusiva per vendre tota la seva celebració i compartir amb els lectors de la revista els seus vestits de núvia i els dels convidats. Una exclusiva que avui dilluns 10 de juliol ha sortit al mercat.

Què ha passat? La revista ¡Hola! ha publicat en portada una enorme foto de Tamara Falcó i Íñigo Onieva en un moment del seu casament. Una imatge on tots dos apareixen molt somrients i una mica retocats. Ell presumeix d'americana i pantalons blau marí, que combina amb camisa blanca i corbata blau cel. Ella fa gala del seu vestit de núvia, confeccionat per Wes Gordon, director creatiu de la firma Carolina Herrera.

En profunditat: El vestit de núvia de Tamara Falcó era un dels secrets millor guardats, tot i que ahir a la tarda  el portal Vanitatis ja va publicar els primers detalls de com era el vestit. Un vestit que no ha agradat gens i que ha rebut moltes crítiques les xarxes socials. Molts usuaris consideren que el vestit no té res, que és avorrit, que no té personalitat i que per ser Tamara Falcó esperaven alguna cosa més impactant. "El vestit sembla d'època i d'hivern i no li queda gens bé", "Sembla inspirat en Joc de Trons", "Un vestit molt avorrit", "Hi ha vestits més macos per menys de 4.000 euros" o "Sembla que porti un caftà marroquí" són alguns dels molts comentaris que es poden llegir a les xarxes.

A més: Un vestit que molts també consideren que Tamara Falcó s'ha copiat de Letícia Ortiz del dia que es va casar amb Felip VI. I és que tots dos vestits, tant per la forma de l'escot, com per la llargada, com pel color i pel brodat que tenen es donen un aire. Per aquesta raó les primeres dissenyadores de Tamara Falcó, Sophie et Voilà, es devien negar a fer-li el vestit. Així anava:

Per acabar: El vestit de núvia de Tamara Falcó va estar confeccionat per Wes Gordon, director creatiu de Carolina Herrera, en temps rècord. I és que Tamara Falcó es va posar en contacte amb la firma d'alta costura a finals de maig per començar a dissenyar el seu vestit de núvia, després de tota la polèmica que va viure amb les seves primeres dissenyadores.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Tamara Falcó