La Jungla
Juliana Canet, una de les presentadores del programa 'XL'
Foto: Juliana Canet, una de les presentadores del programa 'XL' | Catalunya Ràdio
Influencers

Juliana Canet demana perdó i diu que el vídeo sobre Ibai Llanos s'ha malinterpretat

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Juliana Canet, una de les presentadores del programa 'XL'
Foto: Juliana Canet, una de les presentadores del programa 'XL' | Catalunya Ràdio

Juliana Canet s'ha pronunciat aquest dilluns a primera hora de la tarda sobre la polèmica que arrossega des del cap de setmana, per un vídeo on parla del sexe oral i Ibai Llanos i titlla l'streamer basc de "friqui" i "nen rata".

Què en sabem? A través del seu compte de Twitter, Juliana Canet ha demanat disculpes i ha assegurat que el seu vídeo ha estat malinterpretat. De fet, defensa que ni tan sols parla de "persones grasses ni lletges", i diu que no pensava que les seves paraules podrien ferir algunes persones.

Què diu Juliana Canet?

  • "Em sap realment greu que un vídeo fet pel meu TikTok, sense cap mala intenció i amb to de broma s'hagi malinterpretat així".
  • "No hi dic res sobre les persones grasses, ni lletges. Parlo dels friquis, fent servir prejudicis i estereotips".
  • "Evidentment, sense pensar que podria saber tan profundament greu a alguns".
  • "Espero que accepteu les meves disculpes".

D'on venim? En les últimes hores s'ha viralitzat un vídeo de Juliana Canet on parla de famosos amb "energia de menjar cony", i diu que Ibai Llanos n'és un d'ells. Al seu costat hi ha Roger Carandell, amb qui treballa a l'XL de Catalunya Ràdio, i que fa comentaris com que "li encanten" o que ho fa "de dos en dos". Aquestes són les frases de la influencer de Cardedeu que han generat tanta polèmica:

  • "L'Ibai és el perfil de tio a qui la vida no l'ha tractat especialment bé, fins a un cert punt. Ara segurament està deixant de menjar tant cony".
  • "Però és un tipus de noi que ja es veu que és un friqui, un nen rata. Com que saben que ho tenen tot a perdre, s'entreguen molt a totes les facetes de la vida on senten que poden tenir algo".
  • "Si tenen una noia, es tornen bojos i mengen molt de cony per compensar-ho".

Per acabar: El vídeo, gravat als estudis de Catalunya Ràdio i compartit al compte de TikTok de Juliana Canet, l'ha republicat Ibai Llanos al seu perfil de Twitter, on supera les 5 milions de reproduccions en 24 hores i ha rebut centenars de crítiques.