La Jungla
Jurat càsting 'OT 2023'
Foto: Jurat càsting 'OT 2023' | Canal YouTube 'Operación Triunfo'
Televisió

Exconcursant d'Eufòria de TV3 es presenta al càsting d'OT 2023: "No és el millor moment personal"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Jurat càsting 'OT 2023'
Foto: Jurat càsting 'OT 2023' | Canal YouTube 'Operación Triunfo'

Després del seu pas per la primera edició d'Eufòria, Pep Munta s'ha presentat al càsting de Saragossa per participar a Operación Triunfo 2023, on ha aconseguit superar la primera fase, però no la segona.

D'on venim: Després d'una etapa a RTVE, Operación Triunfo farà el seu salt per primera vegada fora de la televisió lineal. El talent, presentat per Chenoa, s'emetrà a la plataforma d'streaming Amazon Prime Video a finals d'any, i tindrà més presència a les xarxes socials i digitalment.

Què sabem: El jove cantant de 24 anys ha explicat que aquesta era la tercera vegada que es presentava al càsting d'OT, un dels seus reptes personals.

  • El barceloní ha explicat que no es va poder presentar al càsting de Barcelona d'aquesta edició pel fet que actualment treballa a una orquestra i el dia que es va celebrar el càsting a la Ciutat Comtal tenien una actuació a Roquetes.

Què diu en Pep: L'exconcursant d'Eufòria ha explicat en la presentació de la segona fase del càsting que, en l'actualitat, no es troba en el seu millor moment personal, sense entrar en detalls. Això sí, ha deixat clar que tenia moltes ganes de tenir l'oportunitat de gaudir de l'experiència que suposaria concursar a Operación Triunfo.

En detall: L'aspirant a OT 2023 ha aconseguit superar la primera fase del càsting d'entre 842 persones, d'on només han passat 46 a la segona fase. En aquesta fase, el concursant ha interpretat dues cançons on ha demostrat l'alt nivell i control vocal que té.

  • Les dues cançons que ha escollit per intentar assolir superar la segona fase han estat 'Libertad', d'en Nil Moliner, i 'Grace Kelly', de MIKA.

Per últim: Finalment, tot i rebre comentaris positius a les xarxes socials i reconèixer-li algunes persones per la seva faceta a Eufòria, Munta s'ha quedat a les portes de continuar el càsting, d'on només 13 aspirants s'han classificat.

Categoria: La Jungla