La Jungla
Mercedes Milá a 'Joaquín: el novato'
Foto: Mercedes Milá a 'Joaquín: el novato' | Antena 3
Televisió

Mercedes Milá parla de la mort de l'amor de la seva vida i del motiu del seu adeu a 'Gran Hermano'

Barcelona.
Mercedes Milá a 'Joaquín: el novato'
Foto: Mercedes Milá a 'Joaquín: el novato' | Antena 3

Mercedes Milá ha visitat el programa d’Antena 3 que presenta Joaquín Sánchez, el futbolista del Betis. La presentadora ha donat consells al futbolista sobre com ser un bon presentador, però també ha profunditzat en alguns dels moments més destacats de la seva vida, com la seva etapa a Gran Hermano o la seva vida amorosa.

En profunditat: Mercedes Milá ha parlat de la mort, fa només un any, del que ha estat l’amor de la seva vida. La periodista ha recordat a José Sálamo, amb qui va compartir 20 anys de vida.

  • La presentadora ha recordat els seus inicis com a presentadora, amb només 26 anys: “Me’n recordo perquè va ser quan vaig conèixer a José”, ha dit trista.
  • Mercedes ha detallat per què va ser una casualitat conèixer a José i que acabés sent presentadora de televisió: “Jo volia ser política. Vaig començar la carrera l’any 71 i no hi havia facultat de polítiques a Barcelona. Però, mentre feia la carrera, em vaig enganxar al periodisme fins avui dia”. I gràcies a aquest gir radical de la seva vida, va conèixer a qui va ser la seva parella durant 20 anys.
  • La periodista ha recomanat al futbolista que no treballi amb la seva parella, per experiència pròpia: “José va ser director d’alguns dels meus programes, i a vegades discutíem per les coses de la vida de cada dia. Però arriba un moment en què et sents molt lluny de la persona amb la qual has estat vivint. De sobte, cadascú mira cap a un costat, i això és esgotador”.
  • Milá ha explicat que, en separar-se, ell es va casar ràpidament i ella també es va enamorar. I ha explicat que, encara avui, parla amb ell: “Parlo amb ell tots els dies, mitjançant les meditacions”.
  • El productor José Sálamo va ser qui li va posar els peus a terra a la periodista des dels seus inicis: “A televisió ens alabaven contínuament i va ser ell qui em va dir que em passaria molt, però que mai li donés importància al fet que em demanessin autògrafs”.
  • Mercedes també ha explicat que va estar quatre anys sense treballar, i va ser ell qui li pagava el menjar i la casa. D’aquesta etapa es va recuperar quan va aparèixer el projecte de Gran Hermano, que “li va salvar la vida”.

El motiu: La presentadora ha detallat per què va haver de deixar de presentar Gran Hermano, el programa que “li va canviar la vida”, segons ha dit, i amb el que va fer història de la televisió durant 16 edicions.

  • Milá ha afirmat que va deixar de presentar el programa l’any 2015: “Ho vaig deixar perquè vaig cremar-me i començar a sentir els símptomes de la depressió”.
  • La periodista ha explicat que arribava a treballar de casualitat, després d’haver plorat durant tot el dia. I l’any 2016 va prendre la decisió definitiva de deixar de conduir el format: “Estava a la merda”.
  • Joaquín li ha preguntat a la periodista si en aquell moment va demanar ajuda, i Milá li ha respost: “El meu germà Lorenzo em va dir que necessitava ajuda d’un professional i vaig anar al psiquiatre”, fet que diu que li va salvar la vida.
Categoria: La Jungla
Etiquetes: Antena 3 Televisió