La Jungla
El 'Polònia' prepara la candidatura per Eurovisió 2024 amb Bertín
Foto: El 'Polònia' prepara la candidatura per Eurovisió 2024 amb Bertín | TV3
Televisió

'Polònia' presenta candidatura per Eurovisió 2024 amb Bertín Osborne: "El mascle ibèric"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
El 'Polònia' prepara la candidatura per Eurovisió 2024 amb Bertín
Foto: El 'Polònia' prepara la candidatura per Eurovisió 2024 amb Bertín | TV3

Un cop més, el Polònia ho aconsegueix. Després dels escassos punts que Espanya se’n va emportar al televot, el programa de TV3 ha recreat la posada en escena, però amb una nova proposta pel pròxim any amb Bertín Osborne.

D’on venim: El dissabte 13 de maig es va celebrar la final d’Eurovisió 2023, la qual la va guanyar Loreen, representant de Suècia.

A més: El personatge de Bertín, qui es considera “un fenomen”, ha opinat directament de la proposta: “Blanca Paloma no va funcionar perquè no representava la tradició espanyola: el porc, el vi i el mascle ibèric".

En profunditat: L’sketch ha continuat amb l’actuació del Bertín Osborne del Polònia, amb una posada basada en la de Blanca Paloma, però amb una proposta diferent pel proper festival. Aquestes són algunes de les frases del gag:

  • “Em prenc un vi tint...”.
  • “Al meu pit hi ha un amic”.
  • “Dona’m més pernilet amb una escopeta”.

Per últim: Bertín Osborne ja s’ha estrenat a Telecinco amb la nova temporada de Mi casa es la tuya, on va portar a Jesulín de Ubrique com a primer convidat. L’extorer va parlar de la privacitat dels seus quatre fills i va deixar anar alguna indirecta.

Categoria: La Jungla