La Jungla
Loreen (Suècia) guanya Eurovisió 2023
Foto: Loreen (Suècia) guanya Eurovisió 2023 | AFP
Televisió

Decepció d'una presentadora catalana amb la guanyadora d'Eurovisió: el motiu de l'enfrontament

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Loreen (Suècia) guanya Eurovisió 2023
Foto: Loreen (Suècia) guanya Eurovisió 2023 | AFP

La viral actuació d’Eva Soriano al seu programa de Movistar Plus+, Showriano, ha evidenciat l’odi de la catalana a Loreen, la guanyadora d’Eurovisió 2023. La catalana va seguir el festival amb l’objectiu de veure perdre a la cantant de Suècia, però va succeir tot el contrari. I aquest enfrontament es va iniciar en un esdeveniment on van coincidir.

Al detall: Eva Soriano va viure una de les seves pitjors nits el darrer dissabte, quan es va disputar la final d’Eurovisió 2023, amb la victòria de Loreen i els 12 punts que Ruth Lorenzo va atorgar d’Espanya a Suècia.

  • En un vídeo de Twitter, es podia veure com Eva Soriano reaccionava lamentant que el jurat espanyol hagués donat la màxima puntuació a Suècia, contribuint a fer Loreen guanyadora: “Al meu propi país...”.
  • Minuts després de la victòria de la cantant sueca, decebuda, Eva Soriano es pronunciava a les xarxes socials: “avui no ha guanyat Loreen, he perdut jo”.

D’on venim: La guerra que Eva Soriano li té declarada a Loreen, guanyadora d’Eurovisió 2023, té un origen: la Gala Drag Queen de Gáldar, a Gran Canària, que va presentar la catalana.

  • Loreen havia d’actuar per acomiadar la gala drag, però la guanyadora del festival europeu va decidir sortir abans: “Va arribar de Suècia amb tot el seu cony i va dir: ‘Jo havia de fer un concert després de la gala, però el faré dins la gala’”, va detallar Soriano a La Resistencia.
  • Aquest fet va provocar que es demorés la gala: “Ens vam haver de menjar gairebé 45 minuts més de gala mentre la gent estava allà, després de dues hores veient totes les drags, només perquè Loreen no volia fer el concert després”.
  • Tot i les disculpes de la cantant en una entrevista a 'El Periódico', quan Eva Soriano es va assabentar de la participació de la cantant de Suècia a Eurovisió, la va sentenciar: “Aquest any vaig molt a tope amb Eurovisió i direu: ‘Perquè vols que guanyi Blanca Paloma?’. No. Jo veuré Eurovisió perquè vull veure perdre a Loreen”.
Categoria: La Jungla