La Jungla
Foto: | Antena 3
Televisió

Nova feina milionària d'Ana Obregón a Telecinco, que acaba amb comunicat per part de la cadena

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Antena 3

Telecinco està vivint una època de molts canvis, arran de les atrevides decisions que està prenent la nova cúpula encapçalada per Alessandro Salem.

Què sabem? Ana Obregón està instal·lada a Miami, amb la seva neta Ana Sandra, i de moment no se sap quan farà les maletes per tornar a Espanya. El que si se sap segur és que la presentadora i actriu ha trobat un nou projecte a la cadena, amb el qual guanyarà moltíssims diners. Per fer-se encara més rica del que ja és.

Què ha passat? Aquesta nit comença a Telecinco una nova temporada del programa de Bertín Osborne, Mi casa es la tuya. Un programa d'entrevistes on el presentador i cantant de ranxeres obre les portes de la seva casa per parlar amb famosos. Per la seva estrena Bertín Osborne ha optat per parlar amb Jesulín d'Ubrique, qui va ser parella de Belén Esteban i amb qui té una filla en comú, Andrea, que actualment viu als Estats Units. Una entrevista del que va ser torero que segur portarà cua, generarà molts titulars i no deixarà indiferent a Belén Esteban, que encara com pot la recta final del programa Sálvame, prevista pel dia 23 de juny.

En profunditat: Un programa d'entrevistes presentat per Osborne que també tindrà com a convidada la presentadora i actriu Ana Obregón. Una entrevista que segur també genera molt interès, arran de la nova vida d'Obregón que ha estat àvia a través de la gestació subrogada de la seva neta Ana Sandra. Una nena que ha arribat al món gràcies a les espermes que el seu pare, Álex Lequio, va deixar congelades abans de morir. Una entrevista d'Obregón amb Bertín Osborne, molt ben pagada, on es preveu que la presentadora i actriu parli de tots els temes que té sobre la taula i respongui a les duríssimes crítiques que no ha parat de rebre des que a finals de març es conegués la notícia.

Per acabar: En aquests dies també s'ha dit que Ana Obregón hauria signat amb Telecinco un contracte per acomiadar l'any amb la cadena. És a dir, presentar les campanades, després de tota una vida fent-ho a Televisió Espanyola. Una notícia publicada per ABC que Telecinco ha desmentit de manera rotunda amb un comunicat, per deixar clar que la informació no és certa. "Mediaset España no té cap acord amb Ana García Obregón per fer les campanades. La cadena encara no ha pres cap decisió al respecte sobre la data", expliquen.

 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Ana Obregón