La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Sandra Barneda parla del sonat final de 'Sálvame': "Ho sento per ells, però..."

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Telecinco

La presentadora catalana, Sandra Barneda, ha estat l'escollida per Mediaset per agafar el relleu de Sálvame amb un programa que es dirà Así es la vida i que s'emetrà durant l'estiu, abans que Ana Rosa no comenci el seu nou programa  de les tardes a partir de setembre.

Què sabem? Va ser fa uns dies quan el diari El Mundo va comunicar el final de Sálvame, després de 14 anys en antena. Des de les hores, el programa de La Fábrica de la Tele, que deixarà d'emetre's a Telecinco el pròxim 23 de juny, es pren el tema amb humor.

Què ha passat? Sandra Barneda, que es troba gravant una nova temporada de La isla de las tentaciones, ha parlat per primera vegada del final de Sálvame. Ho ha fet pel portal LOC del diari El Mundo. La catalana ha dit que "sempre és una pena quan acaba un programa, però que són decisions que es prenen a totes les empreses quan comencen noves etapes". I és que amb la nova direcció de Mediaset, encapçalada per Alessandro Salem, moltes han estat les decisions que s'han pres a la cadena per donar un nou aire i intentar remuntar les audiències dels últims mesos.

En profunditat: Parlant de Sálvame, Sandra Barneda també ha dit que "el programa es mereix tot el respecte del món perquè han estat 14 anys on han aportat molt al món de la televisió". La catalana de Barcelona també lamenta que l'equip de Sálvame que hi ha darrere de les càmeres es quedi sense feina. "Ho sento per tots ells", ha manifestat. "Però el món de la televisió té aquesta doble cara i hem d'assimilar-la tot i que ens faci mal. Són les llums i ombres de la nostra professió", ha afegit Sandra Barneda, que sap bé del que parla. I és que la presentadora, tot i que ara viu una bona ratxa professional, durant molts temps ha estat sense cap projecte a la televisió i ha hagut d'espavilar-se com ha pogut.

Per acabar: En l'entrevista que ofereix al portal LOC, Sandra Barneda, que ha refet la seva vida sentimental després de deixar-ho amb Nagore Robles, també fa referència al nou programa que prepara a Telecinco, per intentar animar les tardes dels mesos d'estiu. Una època dolenta, televisivament parlant, ja que les audiències no solen acompanyar massa perquè la gent està fora de casa i pendent d'altres coses. "El meu objectiu és passar un bon estiu i gaudir. Amb respecte, prudència i paciència", assegura. Unes paraules amb les quals deixa clar que el seu espai no tindrà res a veure amb Sálvame. "Espero que la gent també ho gaudeixi perquè al darrere hi ha un equip de professionals que treballa per fer el millor programa possible".

Categoria: La Jungla