La Jungla
Sandra Barneda i Maxi Iglesias, a l'estrena d''Así es la vida'
Foto: Sandra Barneda i Maxi Iglesias, a l'estrena d''Así es la vida' | Telecinco
Televisió

Maxi Iglesias dona la cara amb Sandra Barneda de la greu polèmica amb un taxista: "Et reconeixes?"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Sandra Barneda i Maxi Iglesias, a l'estrena d''Así es la vida'
Foto: Sandra Barneda i Maxi Iglesias, a l'estrena d''Así es la vida' | Telecinco

Després de viure el darrer divendres l'últim programa de Sálvame, després de 14 anys consecutius, Telecinco ha estrenat aquest dilluns Así es la vida, el programa presentat per Sandra Barneda que aquest estiu ocuparà la franja de la tarda amb tertúlia, crònica social i entrevistes a famosos.

D'on venim: En un moment de canvis a Mediaset, després de la cancel·lació definitiva de Sálvame i la notícia del seu salt a Netflix amb 8 dels seus protagonistes, Sandra Barneda ha estrenat programa.

  • El programa s'emetrà durant l'estiu fins al setembre, quan Ana Rosa Quintana estrenarà un nou programa que agafarà el relleu de les tardes de Telecinco.

En detall: El primer convidat del programa ha estat Maxi Iglesias, qui ha reconegut que un dels motius per anar-hi a l'estrena del programa ha estat que Barneda és la presentadora. L'actor es va convertir en focus d'atenció fa unes setmanes, després de fer-se pública la denúncia d'un taxista, que assegurava haver rebut un mal tracte per part d'Iglesias.

  • Segons la versió d'un company del conductor, els fets es van produir al carrer de Serrano de Madrid: "Es va veure forçat a expulsar a l'actor de l'automòbil en ple carrer", després d'una actitud "xula i desagradable": "Tu calla, que aquí qui paga soc jo".

Què diu Maxi Iglesias: L'actor ha volgut aclarir la polèmica amb la qual s'ha vist assenyalat.

  • L'actor ha detallat que fa dos mesos no es trobava a Espanya, situació on es referia el taxista: "Fa dos mesos que estava a Los Ángeles".
  • Maxi ha volgut aclarir la situació: "He sortit moltes vegades amb els meus amics en taxis, Cabify, Uber... per descomptat. Què anem molt animats? Més que per descomptat. Per què se'n surt si no? Ara, no tinc record que cap persona que hagi d'oferir-te un servei, ja no conductor, en general, pugui tenir una queixa".
  • A més, per tallar amb qualsevol dubte i rumor, l'actor ha mencionat que hi havia companys seus a la zona: "Si a mi em fallés la memòria, tinc la sort que els meus amics són tots uns cervellets i tenen molta millor memòria que jo. I ningú m'ha dit res".

Per últim: Maxi Iglesias no ha dubtat a dir que ell no se sent identificat amb el perfil que es va fer d'ell: "La gent que em coneix m'ha dit que si l'hagués embolicat en un taxi, hauria acabat amb el taxista de festa amb nosaltres, que això pot passar. El que ha mosquejat molt a la meva gent és que jo no dic aquesta frase ni amb vuit copes de més. Tu pots estar molt content i molt animat, però al final el respecte és el respecte".