La Jungla
Jorge Javier Vázquez a 'Cuentos Chinos'
Foto: Jorge Javier Vázquez a 'Cuentos Chinos' | Telecinco
Televisió

Jorge Javier parla de la seva absència i assenyala Ana Rosa: "No estic preparat per anar al lloc del crim"

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Jorge Javier Vázquez a 'Cuentos Chinos'
Foto: Jorge Javier Vázquez a 'Cuentos Chinos' | Telecinco

L'esperat retorn de Jorge Javier Vázquez a la televisió s'ha fet realitat amb l'estrena de Cuentos Chinos a Telecinco contra El Hormiguero. El nou programa de 'La fábrica de la tele' ha centrat el primer programa en el presentador, qui ha parlat de la seva absència a la televisió i, també, ha assenyalat Ana Rosa Quintana.

D'on venim: El darrer mes de maig, Jorge Javier va desaparèixer de la televisió per prescripció mèdica, coincidint amb l'etapa final de Sálvame i el Deluxe. Mediaset va decidir cancel·lar els programes de 'La fábrica de la tele' per apostar per un canvi d'imatge de la seva principal cadena i, a partir del 18 de setembre, serà Ana Rosa qui es farà càrrec de les tardes de Telecinco.

En detall: En una secció on el presentador ha tingut una divertida i sincera conversa amb Susi Caramelo, Jorge Javier ha explicat el que ha viscut realment durant la seva absència a la televisió aquests mesos per una baixa mèdica: "El 18 de maig vaig acabar a urgències a un hospital per una pujada de tensió. Em vaig adonar que no podia continuar tirant de mi i vaig prendre la decisió encertadíssima d'aturar-me. No podia seguir amb aquelles condicions".

  • El presentador també ha fet referència al canvi que està vivint Mediaset: "Tothom sap que a aquesta empresa s'ha produït una transició que va ser especialment dolorosa per a mi per moltes raons que tothom sap".
  • I, seguidament, Jorge Javier ha parlat dels seus sentiments: "He passat per molts estats d'ànim durant la baixa mèdica. Ràbia, ira, tristesa, desencant...".
  • També, ha aprofitat per confessar del que s'ha adonat en referència als canvis que s'han viscut: "Durant la baixa, vaig ser capaç de lligar caps i saber exactament què va ocórrer i qui van participar perquè això succeís. Ho sé perfectament. No oblido, però torno sense cap mena d'ànim revengista", aprofitant per agrair a Alessandro Salem per la confiança i deixant clar el seu objectiu, entretenir.

En profunditat: Més tard, conversant amb Anabel Alonso, Jorge Javier ha respost a l'actriu, que li ha preguntat si aniria al programa d'Ana Rosa si li convidés, reconeixent que encara no ho ha fet: "Encara no em sento amb forces de visitar el lloc del crim", ha respost el presentador amb una evident pulla cap a la presentadora.

  • Tot i això, el presentador ha deixat clar que no tindria cap problema de rebre Ana Rosa al nou programa de Telecinco: "Estaria encantadíssim de rebre Ana Rosa, que sé que ens estàs veient, a Cuentos Chinos com més aviat millor".

A partir d'ara: Després de la seva estrena, Cuentos Chinos ja ha anunciat els seus convidats d'aquesta setmana. El dimarts Bárbara Rey es tornarà a veure amb Jorge Javier, el cantant estatunidenc Prince Royce serà qui visiti el programa dimecres i, per acabar la setmana, dijous ho farà l'actriu Paula Echevarría.