La Jungla
Ana Rosa Quintana s'acomiada del seu programa
Foto: Ana Rosa Quintana s'acomiada del seu programa | Telecinco
Televisió

Ana Rosa trenca a plorar en l'adeu per sempre als matins de Telecinco

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Ana Rosa Quintana s'acomiada del seu programa
Foto: Ana Rosa Quintana s'acomiada del seu programa | Telecinco

El programa de Ana Rosa ja és història, almenys en la versió que els espectadors han conegut fins ara. Encara no se sap qui n'agafarà definitivament les regnes a partir del setembre, però la seva presentadora ja s'ha acomiadat aquest dimarts, després de 19 anys i amb llàgrimes als ulls.

Què en sabem? Abans de començar el programa, Ana Rosa ja ha deixat ben clar que recordaria per sempre el 25 de juliol de 2023. Des que Mediaset va anunciar que entregava les tardes de la cadena a la presentadora, sabia que l'últim dia al seu matinal estava més i més a prop. Un comiat que s'ha endarrerit per les eleccions generals del 23-J, però que per fi ha arribat.

Què diu Ana Rosa? Quan ha acabat el programa, i després de dedicar bones paraules als seus companys, la presentadora s'ha dirigit als espectadors. "Sempre hi ha una primera vegada a la vida, i una última per tot", ha expressat. "Jo mateixa he renascut durant aquest programa, i renéixer, espero, sempre et fa més fort. Avui acaba una etapa, però en neix una altra. Deixaré de dir-los bon dia, però els diré bona tarda. Moltes gràcies per tot", ha pronunciat sense poder contenir el plor.

En detall: El comiat d'Ana Rosa coincideix amb el resultat de les eleccions del 23-J, que han deixat Alberto Núñez Feijóo i el PP sense gairebé cap possibilitat d'assolir la Moncloa. Els dos últims editorials de la presentadora, carregant contra l'opció que Pedro Sánchez negociï la seva investidura amb Junts, han generat una allau de reaccions per l'amargor de les seves paraules.

Per acabar: Amb aquest escenari, Ana Rosa Quintana plega i marxa de vacances. Tornarà a Telecinco el proper mes de setembre, amb un programa a la tarda que substituirà Sálvame. Aquest és un dels moviments més importants que Mediaset ha fet a la seva graella en els últims mesos, des que ha entrat de ple en el joc polític de la dreta espanyola. Una aposta arriscada que no els ha sortit gens bé. La cadena perd audiència sense Jorge Javier Vázquez a les tardes, i tampoc no ha aconseguit col·locar Feijóo a la Moncloa. 

Categoria: La Jungla