La Jungla
Laura Escanes, amb Álvaro de Luna al Zevra Festival de Cullera
Foto: Laura Escanes, amb Álvaro de Luna al Zevra Festival de Cullera | Twitter
Famosos

Álvaro de Luna declara el seu amor a Laura Escanes enmig d'un concert: "La cosa més bonica"

Barcelona.
Actualitzat: Dimecres, 26 de juliol de 2023. 10:42
Temps de lectura: 2 minuts
Laura Escanes, amb Álvaro de Luna al Zevra Festival de Cullera
Foto: Laura Escanes, amb Álvaro de Luna al Zevra Festival de Cullera | Twitter

Laura Escanes i Álvaro de Luna viuen el seu moment més dolç, quan només fa vuit mesos que van començar la seva història d'amor. La parella gaudeix del seu primer estiu junts, en les últimes hores amb parada al Zevra Festival de Cullera, on el cantant ha aprofitat el seu concert per declarar públicament el seu amor a la seva nòvia.

Què en sabem? Durant el seu concert al Zevra Festival de Cullera, davant de centenars de fans, Álvaro de Luna ha fet pujar la Laura Escanes a l'escenari. Acompanyat dels seus seguidors, l'artista sevillà li ha cantat Todo contigo, la cançó que va escriure per ella quan van començar a coneixe's. Abans de baixar una altra vegada, la influencer de Barcelona i el seu nòvio s'han fos en un petó que ha arrencat els aplaudiments del públic.

Què diu Álvaro de Luna? Després de cantar públicament el seu amor a Escanes, l'artista ha compartit el moment a les xarxes socials amb un text molt emotiu. "De les coses més boniques que m'han passat és escriure't una cançó en un moment en el qual sentia que no estava preparat ni per suportar-me, i haver-la cantat a tota aquesta gent a ple pulmó". L'escrit continua:

  • "Tant de bo duri per sempre, tot i que si no és així, vull agrair la bondat de la teva ànima".
  • "No sé si algun cop escriuré una cançó amb més cor que aquesta, però el que sí que sé és que m'has ensenyat a estimar-me i a estimar bé".
  • "Ets d'aquelles persones en les quals em vull mirar sempre perquè sou l'exemple que el món mereix la pena".
  • "Gràcies per estimar-me i ensenyar-me l'amor des d'un altre prisma".

D'on venim? Laura Escanes i Álvaro de Luna es van conèixer el passat mes de novembre, poques setmanes després de la ruptura d'ella amb Risto Mejide. Des d'aleshores, les coses han anat molt ràpid. La parella va compartir Cap d'Any amb la filla d'Escanes, i la seva relació s'ha consolidat més i més durant els primers mesos d'aquest any. La catalana va acabar el juny el rodatge de La Travessa de TV3, i tot seguit van marxar junts amb la Roma a passar uns dies de vacances a Menorca. Una situació que contrasta amb la del seu ex: Risto acaba de tallar per segona vegada amb Natalia Almarcha, que ha decidit tornar amb la seva exparella.