La Jungla
Carlos Alcaraz, en una imatge d'arxiu
Foto: Carlos Alcaraz, en una imatge d'arxiu | EFE
Famosos

Lola Marandel, la tenista que podria ser la nova il·lusió de Carlos Alcaraz

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Carlos Alcaraz, en una imatge d'arxiu
Foto: Carlos Alcaraz, en una imatge d'arxiu | EFE

Carlos Alcaraz podria haver trobat l'amor una altra vegada, pocs mesos després de la seva ruptura amb la tenista María González Giménez. Una nova il·lusió molt recent i amb una altra esportista de raqueta: Lola Marandel, tenista francesa.

Què en sabem? Segons ha avançat aquest diumenge Socialité de Telecinco, Carlos Alcaraz i Lola Marandel s'han vist en més d'una ocasió en els últims dies. Després de guanyar Wimbledon, el murcià hauria decidit participar d'un nou torneig a Niça, en comptes de marxar de vacances, precisament per estar amb ella.

En detall: Diu el mateix programa que Alcaraz i Marandel s'han conegut fa molt poc a través de les xarxes socials. Hauria estat a principis de juny quan van intercanviar els primers likes, i més tard haurien començat a parlar. La setmana passada, tots dos s'haurien trobat per primer cop a la Costa Blava.

Qui és Lola Marandel? Tenista semiprofessional, Lola Marandel és una de les promeses més joves d'aquest esport a França. Té 21 anys, un més que Alcaraz, que en va fer 20 el passat mes de maig, i més enllà del tenis està construint una carrera d'influencer a Instagram. No li va pas malament, perquè ja acumula prop de 110.000 seguidors.

D'on venim? Molt discret amb la seva vida privada, Carlos Alcaraz no acostuma a parlar de les seves relacions. Tot i això, abans de l'estiu va ocupar el centre de l'actualitat de la premsa del cor per la seva suposada història amb Melodie Peñalver, concursant il·licitana de La isla de las tentaciones. Segons la periodista Laura Fa, Alcaraz s'ho passava "molt bé amb ella i estava molt flipat amb tot el que feien". Per això assegura que "Carlos parla bastant millor de Melodie que de moltes altres parelles que ha tingut".