La Jungla
Jordi Cruz i Rebecca Lima, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Jordi Cruz i Rebecca Lima, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Rebecca Lima, a punt de ser mare amb Jordi Cruz, revela quin serà el primer viatge amb el fill

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Jordi Cruz i Rebecca Lima, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Jordi Cruz i Rebecca Lima, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Rebecca Lima i Jordi Cruz es preparen per ser pares del seu primer fill en comú. Després de quatre anys de relació, la parella donarà la benvinguda al petit Noah en les pròximes setmanes. Abans, la mare ha concedit una breu entrevista on parla de les seves ganes de tornar a viatjar després del part.

Què en sabem? En una conversa amb la revista ¡Hola!, la dona brasilera de Jordi Cruz ha explicat que viatja sovint al seu país perquè hi té la seu de la seva empresa. "Prefereixo supervisar de prop, principalment abans de llançar alguna col·lecció", expressa. També hi va per veure la família i els amics, i és precisament allà on vol portar el Noah quan hagi nascut.

Què diu Rebecca Lima? L'empresària vol que el seu fill conegui les seves arrels des de ben petit, i avança que volarà amb ell tan aviat com sigui possible. "El meu pròxim viatge serà al Brasil, quan el meu bebè Noah pugui viatjar amb mi", apunta. Durant molts anys va viure a Rio de Janeiro, una de les seves ciutats preferides, i hi va poder tornar a principis d'any. És l'últim gran viatge que ha fet abans de l'embaràs.

A més, sobre els vincles d'en Noah amb les seves arrels, Rebecca Lima ja va explicar fa poques setmanes que Jordi Cruz i ella volen que des del primer moment aprengui tres idiomes diferents a nivell nadiu. Sense dir a quins es refereix, tot fa pensar que serien el català, el portuguès i el castellà, les tres llengües que dominen els pares.

D'on venim? Rebecca Lima i Jordi Cruz, que viuen junts a Barcelona, van anunciar el passat mes d'abril que esperaven el seu primer fill. Pels preparatius, la parella ha contractat una baby planner que els està assessorant sobre què comprar i com deixar a punt l'habitació, i la mare fa mesos que fa el seguiment de tot a través de les xarxes socials.

Un altre apunt: Els últims dies, Rebecca Lima ha contractat una sessió fotogràfica premamà per immortalitzar el seu moment actual i n'ha compartit les fotos a Instagram. Amb un tul negre cobrint únicament els pits i lluint de perfil la seva panxa d'embarassada, la imatge ha generat multitud de comentaris al seu perfil.