La Jungla
Jordi Cruz i Rebecca Lima, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Jordi Cruz i Rebecca Lima, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Jordi Cruz i Rebecca Lima trien un nom de pel·lícula pel seu fill: ni català, ni portuguès

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Jordi Cruz i Rebecca Lima, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Jordi Cruz i Rebecca Lima, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Jordi Cruz i Rebecca Lima compten les poques setmanes que els queden per ser pares del seu primer fill. El xef català i la model brasilera estan immersos en els preparatius per quan arribi el nen a casa, i en les últimes hores han revelat també que ja tenen nom per la criatura.

Què en sabem? Era una de les grans incògnites, perquè encara no havien confirmat públicament si havien triat el nom del seu fill. Un dubte que s'ha resolt aquest diumenge, amb la publicació d'un dels vídeos del Diari d'una futura mamà de la Rebecca. És aquest:

Què diu Rebecca Lima?

  • "Aquesta setmana hem visitat la botiga Bitti a Barcelona, i ho hem fet amb en Jordi. Quan hem vist el disseny de l'habitació d'en Noah...".

En detall: Potser expressament, o potser sense adonar-se que estava revelant per primera vegada el nom del nadó, Rebecca Lima verbalitza el nom del seu fill. La parella ha triat un nom que no és ni català ni portuguès, les llengües maternes del pare i la mare, i finalment han optat per dir-li Noah, la traducció a l'anglès del nom bíblic Noè, que a Catalunya recorda el drama romàntic El quadern de Noah, amb Ryan Gosling i Rachel McAdams.

D'on venim? Jordi Cruz i Rebecca Lima, que viuen junts a Barcelona, van anunciar el passat mes d'abril que esperen el seu primer fill en comú, després de quatre anys de relació. Aquest estiu es convertiran en pares primerencs, ell amb 44 anys i ella amb 30.

Per acabar: En les darreres setmanes, la futura mare ha donat tots els detalls dels preparatius del naixement. La parella ha contractat una baby planner, que els està assessorant sobre què comprar i com deixar a punt l'habitació. Rebecca també ha explicat altres aspectes de l'educació que volen per en Noah, com per exemple que des del primer moment pretenen que aprengui tres idiomes diferents a nivell nadiu. Sense dir a quins es refereix, tot fa pensar que serien el català, el portuguès i el castellà, les tres llengües que dominen els pares.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Famosos Embaràs