La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Gabriela, la dona que està embarassada de Bertín Osborne, ingressada d'urgències

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Estan sent unes setmanes molt complicades per Gabriela Guillén, la dona de 37 anys que s'ha quedat embarassada del Bertín Osborne.

Què sabem? Va ser fa uns dies quan la revista Lecturas, en portada, va publicar que el presentador i cantant de ranxeres està esperant un nou fill amb gairebé 70 anys.

Què ha passat? La dona que està embarassada de Bertín Osborne, que es diu Gabriela Guillén i és de Paraguai, està passant un molt mal moment. Tot va començar quan Osborne va dir, sense filtres, que el bebè que espera amb Gabriela no és ni desitjat ni buscat. Durant les últimes hores s'ha sabut que Gabriela, a causa de la pressió, ha ingressat d'urgències a l'hospital amb forts dolors.

En profunditat: Ha estat el programa Así es la vida, de Telecinco, presentat per la catalana Sandra Barneda, on s'ha parlat del delicat estat de salut de Gabriela Guillén. La dona de 37 anys ha hagut d'ingressar d'urgències en un hospital a causa dels forts dolors que té al ventre i també de tota l'ansietat que té a sobre a causa de la delicada i complicada situació que està vivint. "Li han donat la baixa laboral perquè no pot continuar treballant així", ha explicat la seva amiga, Raquel Arias, que treballa en el programa Así es la vida, de Telecinco. Foto de Gabriela:

Per acabar: Ahir dimecres 19 de juliol la revista Lecturas va publicar una entrevista bomba amb una ex de Bertín Osborne, que es diu Chabeli Navarro. La jove, que també va estar sortint amb Kiko Rivera, a la revista, confessa que quan va estar sortint amb Bertín, fa més o menys dos anys, també es va quedar embarassada d'ell i que va ser el cantant i presentador qui la va obligar a avortar i perdre el bebè que estava esperant. Terrible.

 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco