La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Chabeli, ex de Bertín Osborne, el deixa molt malament: "Em va obligar a avortar"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Des de fa uns dies no es para de parlar de Bertín Osborne, presentador i cantant de ranxeres. I és que recentment s'ha sabut que amb quasi 70 anys serà pare per vuitena vegada. També avi del bebè que espera la seva filla Claudia Osborne.

Què sabem? El presentador Bertín Osborne es prepara per afrontar una nova etapa de la seva vida. I és que pròximament haurà de canviar de nou bolquers i no dormir a les nits perquè serà pare. Un bebè que està esperant l'amiga especial del presentador, Gabriela Guillén, de 37 anys i original de Paraguai.

Què ha passat? Avui dimecres 19 de juliol la revista Lecturas parla amb una ex de Bertín Osborne. Una ex que va fer-se famosa gràcies al programa de Telecinco, Mujeres y hombres y viceversa. Una ex que també va ser parella de Kiko Rivera, que recentment ha estat operat del cor. Parlem de la sevillana Chabeli Navarro, de 34 anys, amb qui Osborne va estar sortint durant uns mesos ara fa un parell d'anys.

En profunditat: Chabeli Navarro explica, per primera vegada, un episodi molt dur de la seva vida que té a veure amb Bertín Osborne. Unes paraules que portaran cua i que deixen en molt mal lloc al cantant de ranxeres. Es veu que mentre Chabeli i Bertín eren parella, ella es va quedar embarassada perquè van mantenir sexe sense protecció. Quan Bertín va saber que la jove de Sevilla s'havia quedat embarassada en un primer moment no s'ho va creure i li va demanar una prova d'embaràs. Quan va veure que era veritat i que Chabeli estava esperant una criatura, el cantant la va convèncer per avortar. "Estava sola i tenia molta por", assegura Chabeli a la revista Lecturas. Foto de Chabeli:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ♉ ISABEL 11.11 Sevillana💃 (@chabelinavarro)

Per acabar: En la seva entrevista, Chabeli també parla de l'amiga especial de Bertín Osborne amb qui ara s'ha distanciat una mica. "Gabriela ha estat una dona molt valenta, jo no ho vaig ser. Quan vaig saber que Gabriela estava embarassada vaig reviure el que em va passar a mi fa dos anys", explica. "No m'estranyaria que Bertín tornés amb Gabriela perquè seria una manera de rentar la seva imatge", afegeix. I és que Bertín ha estat molt polèmic en els últims dies perquè ha dit que el bebè que espera no és buscat ni tampoc desitjat. Unes dures paraules que li han valgut una gran pluja de crítiques.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Famosos