La Jungla
Marlises Gabriela Guillén, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Marlises Gabriela Guillén, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

La mare del fill que espera Bertín Osborne, molt disgustada: "No entenc per què es comporta així"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Marlises Gabriela Guillén, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Marlises Gabriela Guillén, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Bertín Osborne no s'ha pres gens bé la notícia de la seva nova paternitat, fins al punt que ha arribat a dir que l'embaràs no era "ni buscat ni desitjat" i que no està enamorat de la mare, Marlises Gabriela Guillén. Unes declaracions molt dures, que en les últimes hores han trobat la resposta d'ella.

Què en sabem? Aquest dimecres a la tarda, la Gabriela ha reaccionat al programa Así es la vida de Telecinco per boca de la col·laboradora Beatriz Trapote. La dona del torero Víctor Janeiro ha explicat que Guillén està disgustada després d'escoltar les paraules de Bertín. La relació està trencada des de fa setmanes, però tot i això no esperava les paraules públiques de menyspreu per part del presentador.

Què diu Beatriz Trapote?

  • "Ella m'ha dit: 'Jo vull sentir-me orgullosa i que el meu fill sàpiga realment que, malgrat que no ha estat buscat, tampoc no ha estat un accident'".
  • "També m'ha dit que encara no està clar el sexe, però quan parla del nadó ho fa com si fos un nen".
  • "Diu que ell se'n va de la boca. A mi m'ha parlat disgustada. M'ha dit: 'No entenc per què es comporta així. No vull ser la nòvia de, no vull que es comporti com ho va fer amb la Fabiola'".

En detall: Sobre el procés d'embaràs de Gabriela, s'ha especulat molt amb la possibilitat que fos molt recent. Però després de parlar amb ella, Trapote ho desmenteix: "No està de tres mesos, sinó més. El naixement no serà el 2024, sinó el 2023".

A més, la periodista ha reiterat també que la relació entre Bertín i Gabriela no ha estat fàcil darrerament i que en les últimes setmanes han tingut problemes. Això explicaria, en part, les polèmiques declaracions d'ell.

Un altre apunt: Hores abans que Beatriz Trapote donés la versió de Gabriela al programa de Sandra Barneda, la model i esteticista s'havia pronunciat a Europa Press per dir que es troba bé, sense marejos ni nàusees, i que no vol donar gaire detalls perquè és un tema que forma part de la seva vida privada.

D'on venim? Aquest dimecres, després que transcendís públicament que Bertín Osborne tornarà a ser pare als 69 anys, l'aristòcrata responia a esRadio que la notícia no li havia produït cap alegria, que "són accidents que passen" però que intentarà "ajudar i que al nen no li falti res".